کنایه به عملکرد استاندار کرمان در صحن علنی شورای شهر؛


اگر می‌خواهید یک جوان کارآمد غیربومی برای ورزش و جوانان انتخاب کنید، عجله کنید

0

محمدرضا کمساری عضو شورای شهر کرمان با انتقاد از برگزار نشدن آیین بدرقه و حمایت از ورزشکاران کرمانی اعزامی به مسابقات بین‌المللی، از استاندار کرمان خواست هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف مدیریت اداره‌کل ورزش و جوانان استان اقدام کند و اگر لازم است جوان کارآمدی از استان‌های‌ دیگر بیاورند.

به گزارش کرمان‌نو محمدرضا کمساری عضو شورای شهر‌کرمان با خطاب قرار دادن محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، گفت: شما از حامیان رویدادهای ورزشی هستید و پیگیر جذب سرمایه‌گذار و اسپانسر برای رویدادهای ورزشی هستید، اما پسندیده کرمان نیست که ورزشکاران این استان برای حضور در مسابقات بین‌المللی اعزام شوند، اما حتی یک جلسه بدرقه یا حمایت از آنها برگزار نشود.

او ادامه داد: تیمی که بخش عمده آن را ورزشکاران کرمانی تشکیل می‌دهند، نباید بیش از ۲۰ نفر از کرمان اعزام شوند و هیچ خبری از حمایت و پشتیبانی از آنها نباشد؛ در حالی که این ورزشکاران حتی برای تأمین هزینه‌های اولیه خود نیز با مشکلاتی مواجه هستند.

این انتقاد در حالی مطرح شد که به گفته وی، استاندار کرمان ریاست شورای ورزش استان را برعهده دارد و می‌تواند برای ساماندهی حمایت از ورزشکاران اعزامی به مسابقات بین‌المللی نقش مؤثری ایفا کند.

دیگر چه خبر؟

وی همچنین وضعیت مدیریتی اداره‌کل ورزش و جوانان استان را مورد انتقاد قرار داد و گفت: شاید بخشی از این وضعیت ناشی از آن باشد که بیش از یک سال است مدیرکل ورزش و جوانان استان حکم قطعی ندارد.

او با اشاره به بلاتکلیفی مدیرکل ورزش و جوانان افزود: مدیری که نمی‌داند امروز هست یا فردا، طبیعی است که دائماً با استرس مواجه باشد. اگر استاندار واقعاً تصمیم دارد یک نیروی کارآمد غیربومی را برای این مسئولیت به استان اضافه کند، بهتر است هرچه سریع‌تر تکلیف را مشخص کند.

وی تأکید کرد: اداره‌کل ورزش و جوانان صرفاً متولی حوزه ورزش نیست و بخش مهمی از مسائل مربوط به جوانان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز با این اداره‌کل ارتباط دارد؛ بنابراین بلاتکلیفی مدیریت این مجموعه می‌تواند بر عملکرد آن در حوزه‌های مختلف اثرگذار باشد.

کمساری از استاندار کرمان به عنوان رئیس شورای ورزش استان خواست برگزاری جلسه بدرقه و حمایت از ورزشکاران اعزامی به مسابقات بین‌المللی را در دستور کار قرار دهد و همزمان نسبت به تعیین تکلیف مدیریت اداره‌کل ورزش و جوانان استان اقدام کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.