هفته چهارم لیگ برتر فوتسال | فولاد زرند ایرانیان صفر ـ گهرزمین سیرجان ۶
جشنواره گل شاگردان بیغم مقابل تیم فصل گذشتهاش
تیم فوتسال گهرزمین سیرجان در دربی استان کرمان با ۶ گل مقابل فولاد زرند ایرانیان پیروز شد.
به گزارش «کرماننو»، در هفته چهارم لیگ برتر فوتسال مردان، دو تیم فولاد زرند ایرانیان و گهرزمین سیرجان از ساعت ۱۷ روز جمعه ۲۰ شهریور در سالن دانشگاه آزاد زرند به مصاف یکدیگر رفتند.
این بازی از همان ابتدا با برتری گهرزمین همراه بود. بهروز عظیمی گل نخست را به ثمر رساند تا تیم سیرجانی در سالن مملو از تماشاگر از حریف پیش بیفتد؛ اما این پایان کار شاگردان حمید بیغم نبود.
گهرزمینیها گلهای بعدی خود را بهترتیب بهوسیله مهدی مهدیخان، بهروز عظیمی، سجاد یوسفخواه و سالار آقاپور به ثمر رساندند تا با برتری ۵ بر صفر راهی رختکن شوند.
گهرزمین در نیمه دوم نیز کنترل بیشتر بازی را در اختیار داشت. کهزادی تنها گل این نیمه را برای تیم سیرجانی به ثمر رساند تا بازی با نتیجه ۶ بر صفر پایان یابد.
فولاد زرند در نیمه دوم برای گلزنی تلاش کرد، اما درخشش دروازهبان و عملکرد خوب خط دفاعی گهرزمین مانع از باز شدن دروازه این تیم شد تا باقر محمدی در این بازی نیز دروازهاش را بسته نگه دارد.