معاون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان؛


رستوران‌ها حق دریافت وجه به بهانه اجرای موسیقی را ندارند

0

معاون امور هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با تأکید بر ضوابط قانونی اجرای موسیقی زنده اعلام کرد رستوران‌ها به هیچ عنوان حق بلیت‌فروشی یا دریافت وجه به بهانه اجرای موسیقی را ندارند و در صورت تخلف، مجوز آن‌ها لغو و به مراجع ذی‌صلاح معرفی می‌شوند.

به گزارش «کرمان‌نو»، علی سلطانی با اشاره به ضوابط برگزاری کنسرت‌های موسیقی اظهار داشت: «کنسرت موسیقی تعریف و ضوابط خاص خود را دارد و پس از طی مراحل قانونی و دریافت مجوز از اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.»

وی با بیان اینکه کنسرت موسیقی در مکان‌های دارای شرایط استاندارد برگزار می‌شود، افزود: «اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بر روند برگزاری و اجرای کنسرت‌های دارای مجوز نظارت دقیق دارد.»

اجرای غیرمجاز در حاشیه شهر کرمان و برخورد با متخلفان

معاون امور هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با اشاره به حواشی اخیر اجرای موسیقی در یکی از مکان‌های تفریحی حاشیه شهر کرمان تصریح کرد: «در برنامه مذکور، یک خواننده غیرمجاز و بدون مجوز به اجرای برنامه پرداخته است.»

سلطانی با تأکید بر غیرقانونی بودن هرگونه اخذ وجه از مشتریان خاطرنشان کرد: «رستوران‌هایی که مجوز اجرای موسیقی زنده دارند، حق بلیت‌فروشی یا دریافت هیچ‌گونه وجهی تحت هر عنوان و به بهانه اجرای موسیقی را ندارند.»

وی در پایان هشدار داد: «رستوران‌هایی که از ضوابط تعیین‌شده تخطی کنند، علاوه بر لغو مجوز اجرای موسیقی، به مراجع ذی‌صلاح معرفی خواهند شد.»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.