وی با اشاره به میزان بارندگیهای سالهای اخیر در کشور و استان کرمان ادامه داد: در سال گذشته در استان کرمان به میزان یک سوم دوران بلند مدت خود شاهد بارندگی بودیم بهطوریکه در سال گذشته 53 میلیمتر بارندگی در استان کرمان گزارش شد اما تا به امروز و در سال جاری حدود 173 میلیمتر میزان بارندگیهای استان کرمان بوده است.
مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران بیان کرد: با توجه به بارندگیهای امسال جریان ورودی به سدهای کشور حدود سه برابر بوده است و در استان کرمان این جریان ورودی به حدود 2.5 برابر رسیده است که جای خوشحالی دارد اما همچنان از موقعیت خروج بحران فاصله داریم.
وی داد: در برخی مناطق کشور همچون استان کرمان، جریان آب های سطحی محدود است و این مهم باعث شده که فشار زیادی به آبهای زیرزمینی وارد شود و همین امر باعث شده استان کرمان جزء سه استان کشور با کسری مخزن آب، باشد.
حاجرسولیها اظهار کرد: به طوری جدی معتقدیم که در کنار سایر اقدامات در راستای تامین و انتقال آب برای استان کرمان، باید مدیریت آب را نیز مدنظر داشته باشیم و الگوی مدیریتی مناسب در بخش آبهای زیرزمینی را تعریف و براساس آن الگو برداشت آب داشته باشیم.
وی محور اصلی آب استان کرمان را مدیریت بر آبهای زیرزمینی دانست و افزود: مدیریت آبخیزداری یکی از کارهایی است که باید در راستای تعریف الگوی برداشت از آب های زیرزمینی مدنظر قرار گیرد.
مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از توقف طرح انتقال آب از س صفارود به شهر کرمان سخن به میان آورد و بیان کرد: باید به صورت یکپارچه مساله کمبود آب را حل کنیم و باید در همین راستا نیز از همه امکانات و ظرفیتها استفاده کنیم زیرا حل مشکل آب شرب استان کرمان سبب خواهد شد 90 درصد مشکلات ما در استان کرمان حل شود.
وی با اشاره به فناوریهای نوین و دولت الکترونیک و بحث راهاندازی سامانه ساما اظهار کرد: اقتصاد آب ما را میتواند ما را از منافع وزارتخانهای بیرون کند. اگر ارزش آب را نادیده بگیریم، مشکل آب رفع نخواهد شد. در دهه 80 رایگان کردن آب باعث گسستگی آب و بروز مشکلاتی شد که امروز با آن دست و پنجه نرم میکنیم.
حاجرسولیها ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ابراهیم علیزاده گفت: امیدواریم آقای رشیدی در مسئولیت جدید همانند مسئولیتهای گذشته موفق باشد.