با حضور معاون پارلمانی رئیس‌جمهور:


اختتامیه نخستین جشنواره جهانی شعر مقاومت در کرمان

مراسم پایانی نخستین جشنواره جهانی شعر مقاومت کرمان با حضور معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، شاعران و میهمانان خارجی و ایرانی برگزار شد.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از باشگاه خبرنگاران، جشنواره شعر مقاومت کرمان با شرکت شاعران داخلی و خارجی از کشورهای لبنان، عراق، افغانستان، تانزانیا، پاکستان، استرالیا، یمن، سوریه و آفریقای جنوبی به میزبانی شهر کرمان از خرداد پارسال آغاز شد.

 در این جشنواره آثار ۶۰۱ شاعر در قالب ۲ هزار اثر به زبان‌های عربی، انگلیسی و فارسی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که در مجموع اثر ۱۴۷ شاعر به مرحله نهایی راه یافت و ۲۰ اثر در مرحله نهایی پذیرفته شد.

 سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور شامگاه چهارشنبه در آیین پایانی جشنواره شعر مقاومت کرمان گفت: هر چند ادبیات مقاومت ابتدا از خطه فلسطین ظهور پیدا کرد؛ اما به‌صورت واقع‌بینانه از صدر اسلام شعر در ایجاد روحیه حماسی مؤثر بوده است.

 او با اشاره به اینکه هجمه دشمن را نباید بی‌پاسخ گذاشت و زبان در این مسیر می‌تواند در پاسخ‌دهی مناسب باشد، افزود: جهاد تبیین از سوی شاعران در دوران انقلاب، دفاع مقدس و جبهه مقاومت تحقق پیدا کرده است.

 سعید شعرباف، شهردار کرمان نیز در این آیین گفت: بنای ما این است که هنر زیبای شعر در خدمت مفهوم مقاومت قرار گیرد؛ زیرا شعر می‌تواند این مفهوم چندبعدی را برای ما تداعی کند.

 او با اشاره به اینکه می‌توان شخصیت شهید سلیمانی با زبان هنر و شعر توصیف کرد، افزود: در سال‌های آینده به‌صورت کمی و کیفی این جشنواره را گسترش خواهیم داد و تلاش می‌کنیم این حرکت، فارغ از افکار و الگوهای شخصی ادامه داشته باشد و به جشنواره‌ای شناخته شده در کشور تبدیل شود.

 مجتبی احمدی، دبیر نخستین جشنواره جهانی شعر مقاومت کرمان نیز در این نشست گفت: این جشنواره از ۳ خرداد پارسال در ۳ زبان فارسی، عربی و انگلیسی آغاز شده است.

 او بیان کرد: آثار ۱۴۷ شاعر به مرحله نهایی جشنواره شعر مقاومت کرمان رسید که در نهایت ۲۰ شاعر به مرحله پایانی راه یافتند.

 در این آیین پایانی جشنواره شعر مقاومت کرمان همچنین از کتاب صدایم بزنید کوه، گزیده شعرهای فارسی این جشنواره جهانی نیز رونمایی شد.

 در جشنواره شعر مقاومت کرمان در بخش شعر انگلیسی نرگس میرفیضی از قم، محمد خادم از اصفهان، در بخش شعر عربی محلی میلاد تیرگردون، مسعود محمدی سعید آوی و عماد الکثیری از اهواز، در بخش شعر عربی فصیح محمد باوی‌بحری از ایران، محمدباقر جابر از لبنان، علی نجم‌عبدالله از عراق و حسین عباسی از ایران، در بخش شعر فارسی نو پریناز سعیدی از زنجان، فاطمه موسوی از خرم‌آباد طیبه نیکو از شیراز و محمدمهدی احمدی از افغانستان، در بخش شعر کلاسیک خدابخش صفادل از نیشابور، رضا خورشیدیٔفرد از قم، عبدالرضا حسینی از عنبرآباد، در بخش شعر فارسی سنتی احسان کاوه از تهران، غلامرضا کافی از شهربابک و سهیلا بیابانی از رشت به‌عنوان برگزیده انتخاب شدند.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=106291
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.