معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان خبرداد؛


آغاز پیش‌فروش بلیت سفرهای نوروزی از اول اسفند بدون افزایش قیمت

به گفته معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان پیش‌فروش بلیت اتوبوس‌های بین‌شهری بدون تغییر مبلغ هم‌زمان با سراسر کشور از اول اسفندماه در کرمان آغاز شده است.

به گزارش کرمان‌نو، سهند شفق گفت: در آستانه نوروز سال ۱۴۰۴ و آغاز سفرهای نوروزی، پیش‌فروش بلیت اتوبوس‌های بین‌شهری، بدون تغییر مبلغ هم‌زمان با سراسر کشور از یکم اسفندماه در کرمان آغاز شده است.

او با بیان اینکه امسال هیچ افزایش قیمت بلیتی برای اتوبوس‌های نوروزی نداریم، افزود: مسافران هر بلیتی را که امروز خریداری کرده‌اند، با همان نرخ برای ایام نوروز هم می‌توانند خریداری کنند.

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اجرای طرح سفرهای نوروزی از یکم اسفند تا ۱۵ فروردین‌ماه، افزود: باتوجه‌به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروزی، به‌منظور رفاه حال کاربران جاده‌ای و فراهم‌کردن شرایط سفر برنامه‌ریزی شده، پیش‌فروش اینترنتی و حضوری بلیت سفرهای نوروزی برای ناوگان حمل‌ونقل عمومی در دفاتر فروش بلیت در سطح شهر و سایر نرم‌افزارهای کاربردی موبایل آغاز شده است.

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با بیان اینکه در صورت بالابودن میزان تقاضا و تکمیل ظرفیت سفرها، پس از ثبت تقاضای مسافران، با راه‌اندازی سرویس‌های جدید به تقاضادهنده بلیت اطلاع‌رسانی خواهد شد، تصریح کرد: فروش بلیت‌ها از طریق سکوهای اینترنتی است و در صورت پر شدن ظرفیت اتوبوس‌ها، مسافران در لیست انتظار می‌روند و در صورت بازشدن سرویس‌های جدید امکان خرید بلیت برای آن‌ها فراهم خواهد شد.

او تعداد اتوبوس‌های مسافری در این بازه زمانی را ۳۷۰ دستگاه بیان کرد و با اعلام شماره سامانهٔ پیامکی ۱۰۰۰۰۳۴۱ و نرم‌افزار کاربردی ۱۴۱ به‌عنوان شماره دریافت انتقادات، نظرات و شکایات مردمی مرتبط با حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، از مردم خواست تا با ارسال نظرات خود یاریگر این اداره کل در خدمات‌دهی بهتر باشند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.