تداوم فعالیت ادارات کرمان با وجود شاخص آلودگی ۵۰۰

0

درحالی‌که فعالیت ادارات در برخی شهرستان‌های استان کرمان به دلیل هجوم ریزگردها با تأخیر آغاز شد، ادارات شهرستان زرند تعطیل اعلام شدند؛ این در شرایطی است که با وجود رسیدن شاخص آلودگی به عدد ۵۰۰ در شهر کرمان، هنوز اطلاعیه‌ای مبنی بر تعطیلی یا تأخیر صادر نشده است.

به گزارش کرمان نو، در پی هجوم گسترده ریزگردها و افزایش آلودگی هوا در نقاط مختلف استان کرمان، وضعیت فعالیت ادارات در برخی شهرستان‌ها تحت‌الشعاع قرار گرفت.

صبح امروز شنبه ۱۶ خردادماه، درحالی‌که شهرستان‌های انار، رفسنجان و زرند از آغاز فعالیت ادارات با تأخیر خبر داده بودند، دقایقی پیش اعلام شد که ادارات شهرستان زرند به دلیل شدت آلودگی هوا تعطیل شده‌اند.

با وجود این تصمیمات در برخی شهرستان‌ها، وضعیت در مرکز استان متفاوت است.

بر اساس گزارش‌های رسیده، علی‌رغم آلودگی هوای شهر کرمان ناشی از گردوغبار، تا لحظه تنظیم این خبر هیچ‌گونه اطلاعیه‌ای مبنی بر تأخیر در آغاز فعالیت یا تعطیلی ادارات در شهر کرمان صادر نشده و هشداری دراین‌خصوص اعلام نشده است.

طبق آمارهای ثبت شده، ایستگاه‌های سنجش آلودگی در نقاط مختلف استان وضعیت نامطلوبی را نشان می‌دهند؛ به‌طوری‌که شاخص آلودگی در ایستگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، فولاد بوتیا، شهرستان فهرج و شهربابک عدد ۵۰۰ را نشان می‌دهد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.