معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت آب در استان کرمان در شرایط بحرانی قرار دارد، گفت: طبق آمارها سرانه مصرف آب به ازای هر نفر در شرایط فعلی قابل قبول نیست و از لحاظ عقلی و علمی مردود است؛ بنابراین برای استفاده از منابع آب باید برنامهریزی کنیم.
به گزارش کرماننو به نقل از ایسنا، سیدمهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع مدیریت بحران آب، اظهار کرد: راور یکی از امنترین شهرستانهای استان کرمان و جزو رتبههای پایین از لحاظ اتهامات و جرائم بوده است.
وی بیان کرد: در بحث تسهیلات و نظارت در حوزه آب با مشکل مواجه هستیم، به طوری که افرادی وام بلاعوض و تسهیلات دریافت میکنند اما به علت نظارت نادرست و ناکافی، سیستم آبیاری نوین را انجام نمیدهند و از هدررفت آب جلوگیری نمیشود.
قویدل افزود: در رابطه با مدیریت آب باید به کشاورزان آموزش داده شود تا کشاورزان بیشتری از آبیاری نوین استفاده کنند و از غرقابیهای غیراصولی ممانعت شود.
*میزان تصادفات در محور راور-دیهوک بالاست
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در رابطه با موضوع آب روستاهای خورند و شریف آباد تاکید کرد: ضرورت دارد ظرف یک ماه آینده، شورای این روستاها با یکدیگر تعامل و مشکل را یک بار برای همیشه حل و فصل کنند و در صورت کارشکنی، طبق قانون با آنها برخورد خواهد شد.
قویدل در بخش دیگری از سخنانش گفت: طبق آمار میزان تصادفات و تلفات جانی در محور مواصلاتی راور ـ دیهوک قابل توجه است و در همین رابطه در سفر ریاست جمهوری به استان بودجه قابل توجهی به این پروژه اختصاص یافته است که باید این محور هر چه سریعتر به بهره برداری برسد.
کاربخش رئیس دادگستری راور نیز در این جلسه گفت: با مدیریت منابع آب و الزام آبیاری نوین و قطرهای از سوی مالکان و همچنین اعطای تسهیلات از سوی اداره مربوطه از وقوع بزه در مسئله آب پیشگیری کنیم.
وی افزود: باید با حمایت مسئولان و استفاده از ظرفیت خصوصی سازی از نعمت باران تا حد امکان استفاده کنیم و روانآبها را کنترل کنیم و همه کشاورزان بتوانند از آنها استفاده کنند.
کاربخش بیان کرد: آب روستاهای خورند و شریف آباد به صورت سه دنگ سه دنگ تقسیم خواهد شد و باید ظرف یک ماه آینده پرونده آب این روستاها برای همیشه بسته شود.