مدیرعامل آبفا کرمان در واکنش به خبر کرمان‌نو:


چاه جدید مجتمع استحکام شهداد تا ۷ روز آینده وارد مدار می‌شود/آبرسانی سیار به خانوارهای بدون دسترسی ادامه دارد

0

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان از اجرای اقدامات فوری و پایدار برای رفع مشکل کاهش فشار و محدودیت تأمین آب در روستاهای انتهایی مجتمع آبرسانی استحکام شهداد خبر داد و گفت: این مجتمع با ۱۶ روستا و ۴۰ کیلومتر خط انتقال، در فصل گرم و همزمان با افزایش مصرف با افت فشار در انتهای مسیر روبه‌رو می‌شود که برای رفع این مشکل برای 12 خانوار آبرسانی سیار انجام می‌شود.

چند روز گذشته کرمان‌نو کرمان نو روایتی از یک زن سرپرست خانوار منتشر کرد که از سختی‌های زندگی‌اش بدون آب لوله‌کشی سالم گفته بود.

عبدیان با اشاره به آغاز این مشکل از ابتدای تیرماه افزود: شرایط اقلیمی شهداد و افزایش مصرف در تابستان، به‌ویژه به دلیل استفاده از وسایل سرمایشی، فشار زیادی به شبکه وارد می‌کند؛ به طور مثال هر کولر آبی حدود ۱۲۰۰ لیتر آب مصرف دارد که در مجموع می‌تواند تعادل شبکه را در ساعات اوج مصرف برهم بزند.

مدیرعامل آبفای کرمان با بیان اینکه در این سه روستا مجموعاً حدود ۶۰ خانوار سکونت دارند، ادامه داد: در حال حاضر به دلیل شرایط انتهای خط، ۱۲ خانوار با عدم دسترسی کافی مواجه هستند که برای این مشترکان، آبرسانی سیار به‌صورت موقت در حال انجام است تا هیچ خانواری بدون آب شرب نماند.

وی مهم‌ترین اقدام برای رفع پایدار مشکل را تقویت منبع تأمین در انتهای مجتمع عنوان کرد و گفت: برای حل ریشه‌ای مسئله، یک حلقه چاه در انتهای مجتمع حفر شده و پیمانکار اجرای خط برق نیز انتخاب شده است. مطابق برنامه‌ریزی انجام‌شده، این چاه ظرف ۷ روز آینده وارد مدار بهره‌برداری می‌شود و با افزایش ظرفیت و تقویت فشار، مشکل روستاهای انتهایی برطرف خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان در پایان ضمن قدردانی از صبوری مردم منطقه تأکید کرد: تا زمان بهره‌برداری کامل از چاه جدید، خدمت‌رسانی به‌صورت میدانی رصد و آبرسانی سیار استمرار خواهد داشت و از همه مشترکان درخواست می‌کنیم با مدیریت مصرف، به‌ویژه در ساعات اوج، به پایداری شبکه و توزیع عادلانه آب کمک کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.