فرمانده انتظامی جیرفت از دستگیری سارق گازوئیل کامیونهای عبوری با تلاش مأموران کلانتری ۱۵ این شهرستان خبر داد.
به گزارش کرماننو به نقل از خبرگزاری پلیس، رضا فیروزبخت اظهار داشت در پی وقوع چندین فقره سرقت گازوئیل از باک کامیونهای عبوری در محور جیرفت – بندرعباس، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
او افزود: در این راستا مأموران کلانتری ۱۵ مالکاشتر با تشکیل چند تیم و پایش دقیق و نامحسوس کمربندی جیرفت و ابتدای محور بندرعباس، سارق گازوئیل کامیونهای عبوری را دستگیر و یک دستگاه پژو ۴۰۵ که در سرقتها استفاده میشد را توقیف کردند.
فرمانده انتظامی جیرفت بیان کرد این متهم در بازجوییها به سرقتهای متعدد گازوئیل از کامیونهای پارک شده و یا متوقف در جایگاههای سوخت اعتراف کرد که دراینرابطه از مالباختگان خواسته شده برای پیگیری پرونده به کلانتری ۱۵ مراجعه کنند.