مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان؛


تأمین سوخت و مواد اولیه واحد‌های صنعتی و معدنی استان با جدیت دنبال می‌شود

0

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان تأمین سوخت و مواد اولیه واحدهای صنعتی و معدنی را از اولویت‌های مهم استان خواند و از اختصاص سهمیه مازاد و ذخیره‌سازی سوخت برای فصل سرد و همچنین جذب ۳۶ همت از منابع شرکت‌های بزرگ در بانک‌های استان خبر داد.

به گزارش «کرمان‌نو»، مهدی حسینی‌نژاد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، با اشاره به چالش‌های پیش‌روی واحدهای صنعتی و معدنی اظهار داشت: «یکی از مشکلات بزرگی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، تأمین سوخت واحدهای صنعتی و معدنی است که با پیگیری ارکان استان، نمایندگان و دستگاه‌های اجرایی در حال دنبال شدن است.»

وی با اشاره به راهکارهای اتخاذشده برای جلوگیری از اختلال در تولید افزود: «در همین راستا، پیگیری‌هایی برای اختصاص سهمیه مازاد و ذخیره سوخت مورد نیاز واحدهای صنعتی و معدنی برای فصل سرد سال، از حدود آذرماه، انجام شده تا با ایجاد ذخیره مناسب، آسیب‌پذیری واحدها در فصل سرد و زمان بروز محدودیت‌های احتمالی کاهش یابد.»

استفاده از ارز صادراتی برای تأمین مواد اولیه
مدیرکل صمت کرمان تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی را از دیگر موضوعات محوری استان برشمرد و گفت: «یکی از راهکارهای در حال پیگیری، استفاده از ظرفیت ارز حاصل از صادرات در داخل استان برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز واحدهایی است که با چالش مواجه هستند.»

وی با اشاره به حجم سرمایه‌گذاری‌ها و توسعه صنعتی در استان بیان کرد: «در سفر اخیر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان، حدود ۳۷.۵ همت پروژه افتتاح شد و نزدیک به ۱۲۰ همت پروژه نیز آماده افتتاح است که امیدواریم به‌زودی با حضور رئیس‌جمهور، معاون رئیس‌جمهور یا مقامات ارشد کشور به بهره‌برداری برسد.»

بازگشت حساب‌های بانکی و جذب ۳۶ همت منابع به استان
حسینی‌نژاد همچنین بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت مالی بنگاه‌های بزرگ اقتصادی تأکید کرد و یادآور شد: «در چارچوب ماده ۴۳ قانون برنامه هفتم، موضوع بازگشت گردش حساب شرکت‌ها به داخل استان و استفاده از معدل حساب شرکت‌های بزرگ برای پرداخت تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط و مشاغل خانگی در حال پیگیری است.»

وی تصریح کرد: «کارگروه‌های مربوط به این موضوع در استان به‌صورت جدی فعال هستند و دستگاه قضایی، دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های نظارتی نیز پای کار آمده‌اند و این موضوع در قالب شورای معادن استان دنبال می‌شود.»

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در پایان خاطرنشان کرد: «تاکنون نزدیک به ۳۶ همت از منابعی که پیش از این در استان وجود نداشت، در بانک‌های استان جذب شده است.»

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.