فرحبخش مدیرکل آموزش‌وپرورش خبر داد


۷۰ درصد مدارس کرمان با مشارکت خیران ساخته شد

0

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان اعلام کرد:طی هفت سال گذشته بیش از ۷۰ درصد مدارس این استان با مشارکت خیران ساخته شده و منطقه نوق به الگویی ملی در مدرسه‌سازی تبدیل شده است.

به گزارش کرمان نو، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان گفت: طی هفت سال اخیر، بیش از ۷۰ درصد مدارس استان با مشارکت خیران احداث شده که این موضوع نشان‌دهنده نقش تعیین‌کننده مردم در تحقق عدالت آموزشی است.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش‌وپرورش استان کرمان، محمدرضا فرحبخش در همایش تجلیل از خیران مدرسه‌ساز منطقه نوق با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در حوزه آموزش، اظهار کرد: دولت باتکیه‌بر مشارکت‌های مردمی و تعامل بین‌بخشی، تحقق عدالت آموزشی را به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی دنبال می‌کند.

او با اشاره به پیشینه تاریخی نوق در حوزه مدرسه‌سازی گفت: این منطقه به دلیل فرهنگ دیرینه بخشندگی، به یک الگوی ملی در مدرسه‌سازی تبدیل شده و امروز از نظر سرانه فضای آموزشی، بالاتر از میانگین کشور قرار دارد.

فرحبخش، نوق را «کارگاه مدرسه‌سازی استان و کشور» دانست و افزود: مشارکت خیران تنها یک کمک ساده نیست، بلکه جهشی در توسعه ایجاد می‌کند؛ چیزی فراتر از جمع معمول منابع.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان با اشاره به نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی سازمان امور مالیاتی خاطرنشان کرد: ۷۸ درصد مردم تمایل دارند مالیات پرداختی‌شان صرف امور عام‌المنفعه از جمله مدرسه‌سازی شود که این آمار نشان‌دهنده اعتماد عمومی به این مسیر است.

او کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی را مهم‌ترین تکلیف آموزش‌وپرورش در برنامه هفتم توسعه عنوان کرد و گفت: آموزش‌وپرورش زیربنای توسعه کشور است و آینده ایران از همین مسیر ساخته می‌شود.

فرحبخش با تأکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های ورزشی مدارس، استانداردسازی فضاهای ورزشی درون مدرسه‌ای را از رویکردهای مهم برای پاسخ به نیازهای نسل جدید دانست.

او همچنین بر توجه هم‌زمان به ابعاد تربیتی و مهارتی دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: در حال حاضر حدود ۵۵ درصد دانش‌آموزان متوسطه دوم استان در هنرستان‌ها تحصیل می‌کنند و هدف‌گذاری ما رسیدن به سهم ۶۰ درصدی رشته‌های مهارتی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان با اشاره به کمبود تجهیزات کارگاهی در برخی هنرستان‌ها، از خیران، بنگاه‌های اقتصادی و معادن استان خواست در به‌روزرسانی این تجهیزات با آموزش‌وپرورش همکاری کنند.

فرحبخش در پایان گفت: امروز علاوه بر تجلیل، برای ادامه این مسیر ارزشمند تجدید پیمان می‌کنیم؛ چراکه این خیران بیش از هر تقدیر رسمی، مشمول تکریم الهی هستند.

گفتنی است همایش تجلیل از خیران مدرسه‌ساز منطقه نوق با حضور مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان در سالن اجتماعات حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نوق برگزار شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.