هشدار مدیریت بحران استان کرمان درباره آلودگی هوا


کاهش کیفیت هوا در کرمان و سه شهرستان شرقی؛ شهروندان ماسک بزنند

0

اداره کل مدیریت بحران استان کرمان با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن اعلام کاهش کیفیت هوا در کرمان، بم، فهرج و ریگان، از شهروندان خواست استفاده از ماسک و رعایت نکات بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش کرمان نو، اداره کل مدیریت بحران استان کرمان صبح دوشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد باتوجه‌به کاهش شاخص‌های کیفیت هوا در برخی نقاط استان، در حال حاضر تعطیلی یا تأخیر در بازگشایی ادارات و مدارس وجود ندارد و تمامی فعالیت‌ها طبق روال عادی انجام می‌شود.

دیگر چه خبر؟

در ادامه این اطلاعیه از هم استانی‌ها، به‌ویژه شهروندان شهرستان کرمان و شهرستان‌های بم، فهرج و ریگان خواسته شده است باتوجه‌به شرایط موجود، رعایت نکات بهداشتی به‌خصوص استفاده از ماسک را در دستور کار قرار دهند.

همچنین تأکید شده است گروه‌های حساس از جمله سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای، حتی‌الامکان از ترددهای غیرضروری خودداری کنند تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.