روایت استاندار کرمان از تغییر نگاه به مبارزه با مواد مخدر:


بررسی آغاز کشت برخی گیاهان دارویی و راه‌اندازی کارخانه فرآوری مواد مخدر

0

استاندار کرمان با اشاره به تغییر رویکرد دولت در حوزه مبارزه با مواد مخدر، از بررسی امکان کشت برخی گیاهان با هدف استفاده در صنعت دارو و نزدیک بودن زمان بهره‌برداری از کارخانه تولید دارو از استحصال مواد مخدر در این استان خبر داد.

به گزارش «کرمان‌نو»، محمدعلی طالبی، استاندار کرمان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، با تأکید بر تغییر پارادایم در مدیریت آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: «یکی از موضوعات مهم در دستور کار استان، بررسی امکان کشت برخی گیاهان با هدف استفاده در حوزه درمان و تولید دارو است.»

طالبی با اعلام خبر خوشِ نزدیک بودن زمان بهره‌برداری از کارخانه تولید دارو از استحصال مواد مخدر، افزود: «راه‌اندازی این مجموعه می‌تواند ظرفیت جدیدی در حوزه درمان و استفاده علمی از فرآورده‌های دارویی ایجاد کند و نشان‌دهنده شکل‌گیری رویکردی جدید در مدیریت آسیب‌های ناشی از مواد مخدر است.»

کرمان باید با موفقیت‌هایش شناخته شود
استاندار کرمان با تأکید بر اینکه موفقیت‌های استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر حاصل همدلی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی، قضایی، انتظامی و امنیتی است، تصریح کرد: «باید تلاش کنیم کرمان با ظرفیت‌ها، دستاوردها و موفقیت‌های خود شناخته شود و نام این استان در ذهن مردم با توسعه، پیشرفت و اقدامات موفق گره بخورد، نه با آسیب‌ها و مشکلات.»

دیگر چه خبر؟

وی با اشاره به ضرورت تقویت هویت و برند استان کرمان افزود: «همه دستگاه‌ها باید در این مسیر تلاش کنند تا هر زمان نام کرمان بر زبان می‌آید، موفقیت‌های استان در حوزه‌های مختلف به ذهن مردم متبادر شود.»

تکمیل دهکده «امید و زندگی» و تقویت زیرساخت‌های امنیتی
طالبی با اشاره به پیشرفت طرح‌های بازتوانی گفت: «دهکده «امید و زندگی» یکی از مهم‌ترین طرح‌های استان در حوزه درمان، بازتوانی و ساماندهی معتادان متجاهر است و تکمیل آن که با حمایت برخی بنگاه‌های اقتصادی استان در حال انجام است، نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای امنیت عمومی ایفا می‌کند.»

وی همچنین با اشاره به تقویت زیرساخت‌های امنیتی استان در سال‌های اخیر، یادآور شد: «اقدامات مؤثری برای تقویت ایست و بازرسی‌ها انجام شده است؛ به‌طوری که تنها در ایست و بازرسی مرصاد در سه‌راهی راین، هزینه‌های قابل‌توجهی برای افزایش توان کنترل و مقابله با قاچاق مواد مخدر صرف شده است.»

اتمام حجت با فرمانداران
استاندار کرمان در پایان با تأکید بر ضرورت آمادگی مدیران شهرستان‌ها، به فرمانداران اولتیماتوم داد و گفت: «همه فرمانداران موظف هستند برنامه‌های شهرستان خود در حوزه پیشگیری و مقابله با مواد مخدر را تا پایان امروز به صورت پیامک ارسال کنند. این اقدام علاوه بر دریافت برنامه‌ها، آزمونی برای سنجش میزان آمادگی، حساسیت و حضور فعال فرمانداران در جلسات خواهد بود.»

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.