نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با تأکید بر ضرورت توسعه هوشمندسازی مدارس گفت: حداقل ابزارهای آموزشی باید در اختیار همه دانشآموزان، بهویژه در مناطق کمتر برخوردار و جنوبی، قرار گیرد.
به گزارش کرماننو، شهباز حسنپور صبح امروز ۲۱ شهریورماه در نشست شورای آموزشوپرورش استان کرمان، هوشمندسازی مدارس را یکی از نیازهای جدی نظام آموزشی دانست و خواستار توجه ویژه مسئولان به تأمین ابزارهای آموزشی موردنیاز دانشآموزان شد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس تأکید کرد: نباید دانشآموزان به دلیل برخوردار نبودن از حداقل امکانات و ابزارهای آموزشی، از روند آموزش عقب بمانند و لازم است تأمین این تجهیزات از ابتدای سال تحصیلی در دستور کار قرار گیرد.
او همچنین خواستار توجه بیشتر آموزشوپرورش شهرستانهای کرمان و راور به مدارس مناطق جنوبی و کمتر برخوردار شد و گفت: رسیدگی به نیازهای این مدارس باید بهصورت جدی دنبال شود.
حسنپور در ادامه از استاندار کرمان، مسئولان آموزشوپرورش، خیران و دستاندرکاران نهضت مدرسهسازی قدردانی کرد و افزود: عملیات نوسازی نزدیک به ۵۰ مدرسه در شهرستان کرمان آغاز شده است که گام مهمی در مسیر بهبود فضاهای آموزشی به شمار میرود.