مدیرعامل سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان تاکید کرد:


نرخ تاکسی‌ها و سرویس‌های مدارس بر اساس مصوبه سال ۱۴۰۵ دریافت می‌شود

0

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان گفت نرخ تاکسی‌ها و سرویس‌های مدارس بر اساس مصوبه سال ۱۴۰۵ دریافت می‌شود و افزایش قیمت بنزین به‌تنهایی موجب افزایش نرخ این خدمات نشده است.

به گزارش «کرمان‌نو»، علی زنگی‌آبادی، مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان، انتشار خبری مبنی بر افزایش‌نیافتن نرخ تاکسی‌ها و سرویس‌های مدارس نسبت به سال گذشته را تکذیب کرد و آن را «کاملاً کذب و اشتباه» دانست.

او گفت: «متأسفانه خبری در رسانه‌ها پخش شده مبنی بر اینکه هیچ‌گونه افزایش نرخ برای سرویس‌های مدارس و تاکسی‌ها نسبت به سال گذشته نداریم؛ که این خبر کاملاً کذب و اشتباه است.»

زنگی‌آبادی با اشاره به پرسش خبرنگاران درباره تأثیر کمبود سوخت در کارت‌ها و افزایش نرخ سوم بنزین بر هزینه تاکسی‌ها و سرویس مدارس، تصریح کرد: «من به‌صورت کاملاً واضح توضیح دادم که در قبال گران‌شدن بنزین، هیچ افزایش نرخ نداریم.»

بر اساس اعلام مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان، نرخ تاکسی‌ها و سرویس‌های مدارس مطابق مصوبه سال ۱۴۰۵ دریافت می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان افزود: والدین برای استفاده از سرویس مدارس باید در پلتفرم «کرمان‌ من» ثبت‌نام کنند. به گفته او، مبلغ کرایه با توجه به نشانی محل سکونت و نوع خودرو تعیین می‌شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.