تقوی:


الکترونیکی شدن فرآیند بازدید شهرسازی، امضاهای اضافه و مسیرهای غیرشفاف را حذف کرده است

0

محمدصادق تقوی، عضو شورای اسلامی شهر کرمان، با اشاره به روند برون‌سپاری و الکترونیکی شدن خدمات شهرسازی و شهرداری، اجرای فرآیند الکترونیکی بازدید را یکی از اقدامات مؤثر در افزایش شفافیت، تسریع امور شهروندان و کاهش امضاهای زائد دانست.

به گزارش کرمان‌نو، تقوی در جلسه شورای شهر کرمان با گرامیداشت هفته گردشگری و روز آتش‌نشان و ایمنی، از تلاش آتش‌نشانان شهرداری کرمان و سایر آتش‌نشانان کشور قدردانی کرد و گفت: آتش‌نشانان با به خطر انداختن جان خود، همواره برای حفظ ایمنی و امنیت شهر پای کار بوده‌اند.

او در ادامه با اشاره به جلسات برگزارشده در کمیسیون عمران و شهرسازی شورا درباره شهروند الکترونیک و شهرداری الکترونیک اظهار کرد: در حوزه بازدید، گام بسیار خوبی برداشته شده و این فرآیند یکی از حوزه‌های پرتقاضا و پرمراجعه در شهرداری کرمان بوده است.

تقوی افزود: با الکترونیکی شدن فرآیند بازدید، بسیاری از امضاهای اضافه که در اختیار عده‌ای خاص بود، حذف و فرآیند شفاف‌تر و پاسخگویی نیز بیشتر شده است.

عضو شورای شهر کرمان با اشاره به ثبت الکترونیکی مراحل این فرآیند گفت: از لحظه‌ای که شهروند درخواست بازدید را ثبت می‌کند تا زمانی که بازدید توسط مأمور بازدید نظام مهندسی انجام می‌شود، مراحل کار به‌صورت دقیق ثبت و قابل رصد است.

دیگر چه خبر؟

او این اقدام را یکی از گام‌های موفق در حوزه شهرسازی الکترونیک دانست و گفت: تسریع در امور شهروندان و امکان رصد دقیق فرآیند، از دستاوردهای این طرح است و از همه مدیران و کارکنانی که در حوزه شهرسازی و برنامه‌ریزی برای اجرای آن تلاش کرده‌اند، تشکر می‌کنم.

تقوی همچنین به موضوع کنترل و بررسی نقشه‌ها اشاره کرد و گفت که این بخش نیز در حال برنامه‌ریزی و پیگیری است و می‌تواند در ادامه فرآیند الکترونیکی شدن خدمات شهرسازی دنبال شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار تقویت ارتباط سازمان‌های شهرداری با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی شد و افزود: سازمان‌هایی مانند سازمان مدیریت پسماند و سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری، در این زمینه پیشگام بوده‌اند و تلاش کرده‌اند مسائل و گره‌های سازمانی خود را از طریق ارتباط با دانشگاه و استفاده از ظرفیت استادان دانشگاه دنبال کنند.

تقوی ادامه داد: این رویکرد قابل تقدیر است و انتظار می‌رود سایر سازمان‌های شهرداری نیز در صورت نیاز، برای رفع مسائل و مشکلات خود از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مرکز پژوهش‌های شهرداری استفاده کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.