اخراج من نقطه عطف بازی بود؛


مدافع اخراجی مس شهربابک: به پرسپولیس و تیم داوری تبریک می‌گویم!

0

محسن طرهانی مدافع اخراجی مس شهربابک پس از شکست این تیم مقابل پرسپولیس صحبت‌های کنایه‌آمیزی را علیه داوری مطرح کرد.

به گزارش کرمان‌نو، تیم فوتبال مس شهربابک در هفته نهم لیگ برتر با نتیجه سه بر صفر مقابل پرسپولیس شکست خورد.

اخراج محسن طرهانی، مدافع شهربابکی در نیمه اول از عوامل مهمی بود که باعث تحت‌تأثیر قرارگرفتن بازی شد.

دیگر چه خبر؟

طرحانی که با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شده بود بعد از شکست تیمش گفت: در بازی فوتبال، هر بازیکنی که می‌خواهد سر بزند، با کوچک‌ترین شارژ و فشاری تعادل خود را از دست می‌دهد. در آن صحنه قبل از اینکه توپ به دست من بخورد، آقای علیپور یک شارژ ریز کرد. توپ دقیقاً روی سر من بود، شارژ شد، بدنم جابجا شد و توپ به دستم خورد.

او ادامه داد: داور به‌جای اینکه خطا به نفع ما بگیرد، اخراج کرد. ده‌نفره شدن برابر پرسپولیس، کار را دوچندان سخت می‌کند. نقطه عطف بازی همان صحنه اخراج من بود. قبل از آن تا دقیقه ۲۰ هیچ موقعیتی به پرسپولیس نداده بودیم و حتی یک موقعیت تک‌به‌تک هم داشتیم؛ اما پس از آن، شیرازه تیم ما از هم پاشید. ده‌نفره بودیم و پرسپولیس هم تیم بزرگی است و از موقعیت‌هایش استفاده کرد.

مدافع مس شهربابک درباره شعار هواداران علیه قاسم شهبا گفت: هواداران هم حق دارند. آمده بودند که برد تیم خودشان را ببینند. شرمنده هواداران شدیم و نتوانستیم. ان‌شاءالله در بازی‌های آینده بتوانیم جبران کنیم. در آخر هم به تیم پرسپولیس و تیم داوری تبریک می‌گویم. با یک اشتباه داوری این اتفاقات برای تیممان رخ داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.