رییس اتاق بازرگانی:


مشاغل خانگی کرمان ظرفیت ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی را دارد

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: ایجاد ۱۰ هزار نفر فرصت شغلی در حوزه مشاغل خانگی حرکت جدی است که با برنامه‌ها و ظرفیت‌های شناسایی شده، ظرف یک سال محقق می‌شود.

به گزارش کرمان نو به نقل از ایرنا، سیدمهدی طبیب‌زاده روز پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه نیازمند حمایت از فعالیت‌های تحول‌زا در این بخش هستیم افزود: فعالیت انجمن مشاغل خانگی به عنوان نهاد مهم در این بخش قلمداد می‌شود.

وی اظهار داشت: کرمان ظرفیت خوبی برای حرکت جدی در حوزه مشاغل خانگی دارد و بانک رسالت، کمیته اصناف، شهرداری کرمان و بهزیستی در این حوزه فعالیت دارند لذا باید به عنوان پایلوت کشور ایجاد ۱۰ هزار شغل را در دستور کار بگذارییم زیرا باوجود برنامه اجرایی، باید اعتبارات متفرقه دستگاه ها را در راستای تحقق این هدف گذاری و جلوگیری از موازی‌کاری هدایت کرد.

طبیب زاده ادامه داد: با نقشه راه، توسعه مشاغل خانگی، توسعه کار و تجمیع فعالیت نهادها می توان به این اشتغالزایی دست یافت.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان عنوان کرد: با فعالیت‌های انجام‌شده، شاهد یک حرکت جدی در توسعه مشاغل خانگی با زنجیره کامل آن در شرایط سخت فعلی خواهیم بود.

وی گفت: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با تعامل و استفاده از توان دولت، مراکز تحقیقات و دانشگاهی، فعالان بخش خصوصی، ظرفیت قوه قضاییه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ظرفیتی پیش روی استان قرار می دهد که رسیدن به توسعه پایدار را محقق می‌کند.

طبیب‌زاده بیان داشت: نقش اتاق بازرگانی استان کرمان به عنوان مشاور سه قوع در قانون مشخص شده و در این زمینه مسئولیت هایی برای خود قائل است.

وی با اشاره به تمرکز اتاق بازرگانی استان کرمان بر توسعه مشاغل خانگی گفت: توسعه بازار، برندینگ و بسته بندی به عنوان پاشنه آشیل مشاغل خانگی محسوب می‌شود که باید به این بخش‌ها پرداخته شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان تصریح کرد: این استان از نظر درآمد خانوار شهری و روستایی در رتبه های پایانی کشور قرار دارد لذا پرداختن به حوزه مشاغل خانگی بسیار ضرورت دارد و می تواند در توسعه بسیار اثرگذار باشد.

وی افزود: اتاق بازرگانی کرمان بر این برنامه است که استان باید با سرعت و دقت از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد دانش بنیان برسد که این فرایند سرلوحه کار نهادهای تاثیرگذار قرار گرفته و استاندار بر آن اذعان دارد.

وی با اشاره به دیگر مشکلات تاکید کرد: مشاغل خانگی، مهارت آموزی و توسعه صادرات در دستور کار اتاق بازرگانی قرار گرفته است.

طبیب‌زاده در پایان گفت: اتاق بازرگانی کرمان با درک مسئولیت اجتماعی و در حیطه وظایف خود توجهی جدی به توسعه پایدار دارد لذا تمامی مراکز زیرمجموعه این اتاق طبق یک برنامه مدون در مسیر یاد شده حرکت می‌کنند.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=72235
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.