نماینده مردم کرمان و راهور در مجلس شورای اسلامی:


درخواست برای رفع گره کور ۲۰ ساله مسکن مددجویان

0

شهباز حسن‌پور، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، در جلسه شورای سالمندان استان کرمان، ضمن تقدیر از خدمات خالصانه مجموعه بهزیستی و تحولات مثبت مدیریتی در این سازمان، خواستار پیگیری ویژه برای حل مشکل بلاتکلیفی ۱۹۲ واحد مسکونی مددجویان شد.

شهباز حسن‌پور در این نشست که با حضور دکتر سید جواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، با عرض خداقوت به خانواده بزرگ بهزیستی، خدمت به مددجویان را توفیقی ارزشمند دانست و اظهار داشت: حضور دکتر حسینی در رأس سازمان بهزیستی منشأ خیر و برکت بوده و تحولات اساسی و رویکردهای مؤثری در این مجموعه رقم خورده است که جای تقدیر دارد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های استان کرمان در حوزه‌های اجتماعی، پروژه «دهکده سلامت کرمان» را مجموعه‌ای بی‌نظیر و شاخص در سطح کشور توصیف کرد. وی با دعوت از رئیس سازمان بهزیستی کشور برای بازدید از این مجموعه، پیشنهاد داد: از دکتر حسینی درخواست دارم با توجه به ظرفیت‌های بالای دهکده سلامت، فرصتی را برای بازدید از این پروژه اختصاص دهند و حتی یکی از جلسات آتی شورای سالمندان در این محل برگزار شود.

حسن‌پور در بخش دیگری از سخنان خود، به یکی از چالش‌های دیرینه در حوزه مسکن مددجویان استان اشاره کرد و گفت: مشکل ۱۹۲ واحد مسکونی مددجویان که بیش از ۲۰ سال است به دلایل مختلف بلاتکلیف و معطل مانده، به یک گره کور تبدیل شده است.

او با تأکید بر ضرورت حل این معضل افزود: با شناختی که از نگاه حمایتی و رویکرد گره‌گشای دکتر حسینی دارم، امیدوارم ایشان با دستور ویژه و مساعدت خود، این مشکل را که موجب نگرانی مددجویان عزیز شده است، حل نمایند. بنده نیز به عنوان نماینده مردم، آمادگی کامل دارم تا هرگونه پیگیری لازم برای تحقق این امر و رفع موانع موجود را انجام دهم.

نماینده مردم کرمان و راور در پایان بر لزوم هم‌افزایی و مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی استان با بهزیستی تأکید کرد و خاطرنشان ساخت: امیدواریم با نگاه مثبت دولت و مسئولان کشوری و هماهنگی‌های صورت گرفته در استان، شاهد گشایش در امور معیشتی و رفاهی جامعه هدف بهزیستی باشیم و به سهم خود برای تحقق این اهداف از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.