وزیر میراث‌فرهنگی:


نباید حریم شهر قدیمی دقیانوس در جیرفت برای ساختن مسکن استفاده شود.

0

سیدرضا صالحی‌امیری با بیان اینکه جیرفت یکی از ارزشمندترین کانون‌های تمدنی شرق ایران است، تصریح کرد: «نباید حریم شهر قدیمی دقیانوس در جیرفت برای ساختن مسکن استفاده شود.»

سیدرضا صالحی‌امیری در نشست فصلی با معاونان و مشاوران، مدیران کل ستادی و استانی در سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اظهار کرد: وزارت میراث‌فرهنگی در تصمیمات کارشناسی تابع دستگاه‌های دیگر نخواهد بود.

باید به استان‌ها اختیار داده شود و میراث را اجتماعی کرد
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی درباره انتصاب نیروها در اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: انتخاب یگان حفاظت و حراست در اداره کل باید با همگانی مدیران استان‌ها باشد. معاونان بخش‌های مختلف ادارات کل نیز باید با نظر معاونان ستادی انتخاب شوند. سیاست ما تفویض اختیار است. مدیران هم باید با ستاد مرکزی هماهنگ باشند تا مدیریت کارآمد باشد.

صالحی‌امیری تأکید کرد: باید به استان‌ها اختیار داده شود و میراث را اجتماعی کرد یعنی مردم در حفاظت از آثار تاریخی همکاری داشته باشند و کارها هیئت‌امنایی انجام شود.
بحث‌های تخصصی، حفاظتی و نظارت برعهده وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

او افزود: تمرکز همه امور در ستاد اشتباه است، ما باید مطالبه‌گر و شما باید پاسخگو باشید. تصمیم‌گیری‌ها باید به مسئولان استان‌ها و شهرستان‌ها واگذار شود. مولدسازی در استان‌ها صورت گیرد و درآمدهای حاصل از آن در همان استان هزینه شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.