الگوی بادهای ۱۲۰ روزه سيستان به کرمان رسید؛


کرمان تا سه‌شنبه درگیر باد و گردوخاک است

0

اداره‌کل هواشناسی کرمان از تداوم وزش باد نسبتاً شدید و خیزش گردوخاک در بیشتر مناطق استان تا روز سه‌شنبه خبر داد؛ پدیده‌ای که می‌تواند باعث کاهش کیفیت هوا و اختلال در برخی محورهای شرقی شود.

به گزارش کرمان نو، اداره‌کل هواشناسی استان کرمان در پی صدور هشدار زرد شماره ۱۳ اعلام کرد بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، تا روز سه‌شنبه وزش باد نسبتاً شدید همراه با خیزش گردوخاک پدیده غالب جوی در سطح استان خواهد بود.

بر اساس این گزارش، با حاکمیت الگوی وزش بادهای ۱۲۰ روزه سیستان، وزش باد نسبتاً شدید و پدیده خیزش گردوخاک تا روز سه‌شنبه به عنوان پدیده غالب جوی در سراسر استان تداوم خواهد داشت.

دیگر چه خبر؟

هواشناسی کرمان همچنین اعلام کرده است افزایش غلظت غبار و کاهش کیفیت هوا از پیامدهای احتمالی این وضعیت خواهد بود و در برخی محورهای مواصلاتی شرق استان نیز احتمال اختلال در تردد وجود دارد.

بر اساس پیش‌بینی‌های اعلام‌شده، از روز چهارشنبه با کاهش جریان‌های شمالی، افزایش نسبی دما در استان رخ خواهد داد و در ساعات بعدازظهر نیز افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود./ روابط عمومی اداره کل هواشناسی کرمان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.