والیبال فولاد سیرجان ایرانیان؛ تیمی که فقط نام سیرجان را یدک می‌کشد


هزینه‌های بی‌ثمر برای والیبال سیرجان

0

تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان علیرغم صرف هزینه‌های گزاف برای جذب بازیکنان غیربومی و خارجی، در لیگ قهرمانان آسیا با رتبه چهارمی به کار خود پایان داد. تیمی که تا به امروز آورده‌ای برای والیبال سیرجان نداشته است. 

به گزارش کرمان‌نو، تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان در حالی با رتبه چهارمی در لیگ قهرمانان آسیا به کار خود پایان داد که هزینه‌های صورت‌گرفته برای اعزام این تیم و جذب بازیکنان خارجی آورده‌ای برای این تیم نداشت. 

تیمی که همواره انتقاد زیادی به آن به دلیل نبود شفافیت مالی و نداشتن سرمایه‌های بومی وجود دارد. تیمی که هرسال با جذب بازیکنان مطرح غیربومی هزینه‌های بسیاری را در رقابت‌ها می‌کند؛ اما تا به امروز آورده‌ای برای رشد و پیشرفت والیبال در سیرجان نداشته است.

در غیاب موسوی؛ تمدیدها برای فصل جدید 

این تیم در روزهای گذشته نیز قرارداد سرمربی و برخی بازیکنان خود را تمدید کرد.

طبق بیانیه رسمی باشگاه، قرارداد بهروز عطایی، سرمربی این تیم، برای یک فصل دیگر تمدید شده است.

همچنین ستاره‌هایی چون امیرحسین اسفندیار، علی حاجی‌پور، مهدی مرندی و محمد ولی‌زاده نیز قرارداد خود را با فولاد تمدید کرده‌اند.

علاوه بر این تمدیدی‌ها علی شفیعی، مدافع فصل گذشته پیکان، به‌عنوان جانشین سید محمد موسوی جذب شد تا خط دفاعی تیم تقویت شود.

در کنار این تمدیدها قرارداد دو بازیکن دیگر یعنی علی رمضانی، پاسور تیم، و اسماعیل مسافر، دریافت‌کننده قدرتی، نیز برای فصل آینده تمدید شده است.

به‌این‌ترتیب، فولاد سیرجان با حفظ بخش عمده‌ای از ترکیب اصلی فصل گذشته و تنها با ازدست‌دادن موسوی، امیدوار است بار دیگر یکی از مدعیان اصلی لیگ برتر والیبال ایران باشد.

حالا باید دید این تحولات درحالی‌که فولاد سیرجان پشتوانه بومی خوبی ندارد و همیشه جزو تیم‌هایی بوده که هزینه زیادی برای غیربومی‌ها کرده است در فصل جدید چه خواهد کرد.

هزینه‌هایی که به رشد والیبال سیرجان کمکی نکرده است

اگرچه تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان سال گذشته به‌عنوان قهرمانی لیگ برتر رسید؛ اما نتایج این تیم در لیگ قهرمانان آسیا انتقادات زیادی را به هزینه‌های بالای این تیم داشت. تیمی که با خرید بازیکنان خارجی راهی مسابقات شد اما آورده‌ای نداشت. البته این تیم اگرچه نام سیرجان را یدک می‌کشد؛ اما به‌طورکلی بازیکنان غیربومی و گران را در نبود بازیکنان بومی جذب می‌کند.

در سالی که گذشت فولاد در مرحله گروهی رقابت‌های لیگ برتر حضور خوبی نداشت و درهمان بازه هم انتقاداتی به عملکرد این تیم وجود داشت و با ۱۲ برد از ۲۲ بازی خود در رتبه چهارم لیگ برتر قرار گرفت، جایی که تیم های شهرداری ارومیه، طبیعت و شهداب یزد با ۱۶ برد از این تیم پیشی گرفته بودند.

شاگردان عطایی البته در مرحله حذفی موفق به برد رقبا و قهرمانی لیگ برتر شدند و به مسابقات جام باشگاه‌های آسیا راه یافتند.

حضور فولاد در جام باشگاه‌های آسیا با کلی هزینه و جذب بازیکنان خارجی تنها یک عنوان چهارمی به ارمغان آورد.

نبودن بازیکنان بومی و سرمایه‌های بومی برای رشد والیبال در سیرجان و از طرفی نبودن شفافیت مالی در این تیم انتقاداتی است که به این تیم وارد است که باید دید مدیران این باشگاه چه برنامه و چشم‌اندازی برای آینده این تیم دارند و آیا قرار است به این انتقادات پاسخ داده شود یا مدیران این باشگاه همچنان به همین روند ادامه می‌دهند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.