دادستان عمومی و انقلاب جیرفت؛


آزادی محکوم به قصاص در جیرفت پس از 10 سال

0

یک زندانی محکوم به قصاص در شهرستان جیرفت، پس از تحمل ۱۰ سال حبس و با ابراز ندامت، در سایه گذشت ایثارگرانه اولیای دم و میانجی‌گری مجموعه قضایی و حمایتی از مجازات رهایی یافت و به آغوش جامعه برگشت.

به گزارش «کرمان‌نو»، حسن صابر، دادستان عمومی و انقلاب جیرفت، از آزادی یک زندانی محکوم به قصاص پس از یک دهه تحمل حبس خبر داد و گفت این اتفاق با ایثار اولیای دم و تلاش‌های مشترک مجموعه قضایی شهرستان، اداره زندان و انجمن حمایت از زندانیان رقم خورده است.

صابر در تشریح این پرونده اظهار داشت: «با همت مجموعه قضایی شهرستان جیرفت، اداره زندان و انجمن حمایت از زندانیان و در سایه گذشت و ایثار اولیای دم، یکی از محکومان به قصاص که از کرده خود ابراز ندامت کرده بود، پس از ۱۰ سال تحمل حبس از زندان آزاد شد و به زندگی دوباره بازگشت.»

دیگر چه خبر؟

ترویج سنت صلح و سازش
دادستان عمومی و انقلاب جیرفت با تقدیر از تصمیم بزرگوارانه اولیای دم تصریح کرد: «این گذشت ایثارگرانه فرصتی دوباره برای بازگشت این جوان به زندگی اجتماعی فراهم کرد و نشان داد فرهنگ گذشت و صلح و سازش می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقشی پررنگ و مؤثر داشته باشد.»

وی با تأکید بر لزوم تقویت امنیت اجتماعی افزود: «امیدواریم با فرهنگ‌سازی اصولی و همگرایی متولیان فرهنگی و اجتماعی، بستر لازم برای ارتقای امنیت عمومی و کاهش وقوع جرائم خشن در سطح شهرستان جیرفت بیش از پیش فراهم شود.»

صابر در پایان خاطرنشان کرد: «آزادی این زندانی حاصل همراهی نهادهای قضایی، اجرایی و حمایتی، تلاش مددکاران و مجموعه زندان و همچنین روحیه ندامت و ندامت واقعی فرد محکوم بوده است؛ رویکردی که تداوم آن می‌تواند زمینه گسترش صلح و سازش را در سایر پرونده‌ها نیز تسهیل کند.»

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.