مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری روز یکشنبه در نشست مطبوعاتی گفت که هدفگذاری شده کرمان یکی از چهار مقصد گردشگری باشد.
وفایی با اشاره به برگزاری سفره ایرانی تاکید کرد که امروزه بسیاری از اقشار جامعه به غذاهایی مغایر با فرهنگ ما گرایش دارند، از هدفهای مهم جشنواره سفره ایرانی ترویج دوباره غذاهای بومی و مقابله با فست فودها و غذاهای فاقد ارزش غذایی است.
به گفته وفایی از مهمترین عناصر تاثیرگذار در ذهن گردشگران غذا و محل اقامت است. ما به دنبال این هستیم از این فرصت در جهت معرفی مولفه های مردم شناسی استان استفاده کنیم.
او می گوید به دنبال ثبت ملی آبگوشت امام حسینی، کلمپه، کماچ سهن، سوهان زرند، مسقطی سیرجان و قوتو هستیم.
در ادامه معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی نیز گفت که این جشنواره با برپایی ۸۰ غرفه ازاستانهای کرمان،سیستان و بلوچستان و یزد در کنار مجموعه فرهنگی یخدان مویدی کرمان برگزار می شود.
محمد جهانشاهی گفته برگزاری کارگاه های آموزشی، بخش مسابقه آشپزی، برپایی چادرعشایری و تجلیل از آشپزان برتر از برنامه های جنبی جشنواره سفره ایرانی است.
اومیگوید که خوشبختانه در بخش دولتی و هم بخش خصوصی حامیان مالی خوبی داریم و ۷۰ درصد از هزینه های برگزاری نمایشگاه توسط بخش غیردولتی تامین می شود.