نیاز ورود دستگاه قضا به پروژه ۱۹۲ واحدی مسکن بیلوکارا؛


افراد دارای معلولیت۱۴ سال چشم‌به‌راه سرپناه هستند | بی‌مهری به مسکن‌های مهر افراد دارای معلولیت

۱۴ سال چشم‌به‌راه سقفی روی سرشان هستند، افراد دارای معلولیتی که عده‌ی زیادی از آنها با مستمری بهزیستی زندگی را سر می‌کنند. هزینه‌های توانبخشی زیادی دارند و مسکن هم ندارند. ۱۹۲ فرد دارای معلولیت در سال ۸۹ با امید به اینکه خانه‌دار شوند در پروژه بیلوکارا ثبت‌نام کردند و حالا بعد از ۱۴ سال هنوز در خانه‌های اجاره‌ای زندگی می‌کنند.

به گزارش کرمان‌نو، این پروژه که از سال ۹۸ شروع شده با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد به گفته مدیران وقت به دلیل نداشتن اعتبار کافی و تأمین‌نشدن سهم آورده از سوی متقاضیان تا ۱۴۰۱ تعطیل شده بود.

از تیرماه ۱۴۰۱ اگرچه پروژه مجدد شروع بکار کرد و به گفته مدیران قرار بود در مدت ۲۴ ماه به بهره‌برداری برسد؛ اما حالا باگذشت ۲۹ ماه هنوز پروژه تمام نشده است.

در تیرماه ۱۴۰۱ قرار بر این بود که اولویت واگذاری برای کسانی باشد که نسبت به سهم آورده خود دراسرع‌وقت اقدام کردند.

حالا با گذشت ۲ سال باز هم پروژه راکد شده و بالنده مدیر مسکن سازمان بهزیستی استان کرمان با اشاره به مشکلات و توقف طولانی‌مدت پروژه‌های مسکن مددجویان، از عدم تحقق تعهدات اداره راه و شهرسازی و مدیریت نامناسب در اجرای این طرح‌ها می‌گوید.

او در گفتگویی با «کرمان نو» گفت: «این پروژه‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه میان اداره راه و شهرسازی، بانک مسکن و پیمانکار تعریف شده بود و ثبت‌نام اولیه آن‌ها نیز توسط اداره راه و شهرسازی انجام شده. نقش سازمان بهزیستی تنها در حمایت از مددجویان و پرداخت کمک‌های مالی به آن‌ها بوده است.»

او با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی در تمامی مراحل پیگیری‌های لازم را انجام داده است، افزود: «ما بارها از طریق نامه‌نگاری با نهادهای مختلف از جمله استانداری و حتی دادستانی، خواستار تسریع در روند اجرای این پروژه‌ شده‌ایم اما تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.»

مدیر مسکن بهزیستی دلیل اصلی توقف پروژه‌ها را مدیریت نامناسب اداره راه و شهرسازی دانست و گفت: «در این سال‌ها، مبالغی از سوی سازمان بهزیستی برای حمایت از مددجویان واریز شده است، اما همچنان فاز اول این پروژه‌ها به اتمام نرسیده است. در حالی که وظیفه اصلی ساخت‌وساز بر عهده اداره راه و شهرسازی بوده، سازمان بهزیستی تنها نقش حمایتی داشته و هیچ کنترلی بر آزادسازی مبالغ یا عملکرد پیمانکار نداشته است.»

بالنده با اشاره به مراحل باقی‌مانده از پروژه‌ اظهار داشت: «این پروژه‌ها شامل سه مرحله اسکلت، سفت‌کاری و نازک‌کاری هستند، اما هنوز هیچ پیشرفتی در این بخش‌ها مشاهده نمی‌شود. تمامی این مشکلات ناشی از عدم شفافیت در مدیریت و تعیین تکلیف مبالغ پرداختی است.»

پول از افراد دارای معلولیت گرفته شد؛ اما خانه نشد

پرداخت‌های اولیه مددجویان از سال ۹۳ و مبلغ آن نیز از ۶ میلیون آغاز شد و طی سال‌های بعد برخی از آن‌ها تا حدود ۳۵ میلیون تومان هم پرداختی داشته‌اند.

برخی از اعضا می‌گویند در زمان ثبت‌نام از هزینه زندگی، برای پرداخت سهم خود زده‌اند. پولی که در آن زمان ارزش زیادی داشت و با گرانی‌ها و تورم از ارزش آن کاسته شد.

یکی از اعضای پروژه بیلوکارا به «کرمان نو» می‌گوید حتی از فرش زیر پایش هم گذشته و در آن زمان آن را فروخته تا سقفی بالای سرش داشته باشد.

قرار بود این خانه‌ها در شهرک مطهری و برای مددجویانی باشد که یک یا دو فرد دارای معلولیت در خانواده دارند و یا زن سرپرست خانوار هستند.

این پروژه که در ابتدا با مثلث راه و شهرسازی، پیمانکار و بانک مسکن شروع به کار کرد، قرار بود با حضور بهزیستی به‌عنوان نهاد حمایتی به کار خود ادامه دهد تا این افراد سه‌ساله خانه‌دار شوند؛ اما حالا بعد از ۱۴ سال همچنان بلاتکلیف هستند.

اعضای پروژه می‌گویند بعد از ۹ سال که پروژه متوقف شده بود جلساتی را هر ۳ ماه یا ۶ ماه یک‌بار در سالن بهزیستی برگزار کردند. جلساتی که به دید آنها کارایی نداشته و دردی از این خانه‌ها دوا نکرده است.

پروژه‌ای که تعاونی نشد

دلپسند که یکی از اعضای پروژه‌است درمورد تعاونی شدن پروژه گفت: سال ۹۸ از طریق نماینده‌های مجلس پیگیر شدیم که پیمانکار کار نمی‌کند و پروژه هیچ پیشرفتی نداشته است. موضوع را به جلسه ستاد مسکن بردیم که در نهایت ستاد مسکن پیمانکار را خلع‌ید کرد. پیشنهاد داده شد که پروژه تعاونی شود و از سه‌جانبه خارج شود تا با کمک خیرین پروژه پیش برود.

او ادامه داد: البته پروژه هیچ‌وقت به مرحله تعاونی نرسید و تنها مصوبه ستاد استان برای خلع‌ید پیمانکار بود.

یکی از اعضای پروژه که مخالف تعاونی‌شدن پروژه بود به «کرمان نو» گفت: به تعاونی اعتراض کردیم پروژه نیمه‌کاره بوده پیمانکار طلبکار بود، اعضا دارای معلولیت و درآمدها صفر بود. می‌خواستند تعاونی کنند که خب اعضا مخالف این کار بودند. جلسات متعددی در شورای مسکن برگزار شد.

او ادامه داد: طبق مصوبهٔ جلسه‌ای که ۴ سال پیش در ستاد بیت‌المال برگزار شد قرار شد بهزیستی ۱۵۰ میلیون تومان به‌طور بلاعوض، راه و شهرسازی ۳۰ میلیون و استانداری هم مبلغی را به پروژه کمک کنند.

این عضو پروژه می‌گوید در زمان حضور رئیس‌جمهور دولت سیزدهم در کرمان خواهان برگزاری جلسات بودند: در آن جلسه مصوبات بیت‌المال افزایش داده شد و گفته شد که بهزیستی ۲۵۰ میلیون تومان راه و شهرسازی ۵۰ میلیون پول وسط بیاورد. قرار شد این طرح در قالب افراد مستحق و غیر مستحق برگزار شود. مازاد کسری پول هم از نهادهای حمایتی گرفته شود.

با همسر اعصاب و روان و ۲ تا بچه در ۵۰ متر بدون هوا و نور زندگی می‌کنم

یکی دیگر از اعضای این پروژه به «کرمان نو» گفت: همسرم معلولیت اعصاب و روان دارد و با ۲ تا بچه نمی‌دانیم چه کار کنم؟ در یک سوییت ۵۰ متری بدون نور و هوا با یک همسر اعصاب و روان که تشنج هم می‌کند با سختی‌ زندگی می‌کنیم.

این عضو که مبلغ پرداختی‌اش ۱۰ میلیون تومان بوده می‌گوید: در آن موقع آواره بودیم طلاهایم را فروختم تا بتوانم آورده اولیه را واریز کنم اما بعد از آن هر چه رفتیم جواب درستی به ما ندادند. گفتند در این مرحله هستیم، در آن مرحله هستیم. جواب درستی به ما نمی‌دادند. حتی آدرس دقیق را به ما نمی‌دادند. می‌گفتند پروژه در شهرک مطهری است ما خودمان گشتیم تا محل پروژه را پیدا کردیم.

او ادامه داد: بهزیستی می‌گوید من دیگر کاره‌ای نیستم. راه و شهرسازی می‌گوید من طبق لیستی که بهزیستی به ما بدهد خانه‌ها را تحویل می‌دهیم. اعضا مثل یک توپ فوتبال از این طرف به آن‌طرف پاس داده می‌شوند.

اشکالات پروژه به‌مرورزمان بیرون زد!

دلپسند از اعضای پروژه به «کرمان نو» گفت: اشکالات پروژه به‌مرورزمان بیرون زد! اولین اشکال این بود که پیمانکار پروژه بدون تشریفات قانونی پیمانکار پروژه شده بود. تمام مستندات واریزی‌های آن زمان موجود است.

با پولی که آن زمان واریز شده بود حداقل می‌توانست ۴۰ درصد پروژه را بسازد و حداقل ۹۰ واحد ساخته و تحویل بدهد امام معلوم نیست این پول را کجا بردند و استفاده کردند.

او ادامه داد: طبق مصوبه‌ای که آن زمان بوده هزینه یک‌خانه ۱۲ میلیون تومان بوده که ۶ میلیون را فرد باید می‌داد و ۶ میلیون تومان هم بهزیستی کمک می‌کرد و با همین مبلغ در آن زمان فرد خانه‌دار می‌شد. سال ۹۲ بود که به ما گفتند پول واریز کنید سال دیگر خانه‌هایتان را می‌دهیم. ماجرا هر روز جلوتر رفت؛ اما هیچ اتفاقی نیفتاد.

دلپسند افزود: سال ۹۲، تمام ۱۰۰ نفری که پول دادند آن زمان با همان پول می‌توانستند خانه‌دار شوند یا اینکه یک زمین خوب در جای دیگر بگیرند اما پیمانکار می‌گوید پولی که واریز شده را خرج کل پروژه کرده درصورتی‌که این کار درست نبوده باید صرف بخش‌هایی از پروژه می‌شده تا تعدادی از خانه‌ها که افراد آن پول دادند خانه‌هایشان را تحویل می‌گرفتند.

او ادامه داد: حالا یکسری افراد هستند که پول ندادند یا سال‌های بعد پول پرداخت کردند. باید یک برآورد هزینه شود ببینند مثلاً فردی که سال ۹۲ پول کامل را پرداخت کرده دیگر نباید الان پول بدهد در سوی مقابل برای مثال کسی که سال ۹۶ پرداختی داشته باتوجه‌به تورم میزان پرداختی متفاوت بوده و حالا حساب کنند مابه‌التفاوت را واریز کند.

دلپسند در ادامه گفت: هیچ اراده‌ای در مسئولین استان برای اتمام این پروژه نیست وگرنه با یک مصوبه ستاد مسکن استان می‌توانند خیلی از مسائل را حل کنند. ۳ ضلع این پروژه بزرگ‌ترین خسارات را به این مددجویان زده‌اند.

واریزی افراد مشخص نیست

یکی از نکاتی که به آن اشاره می‌شود این است که مشخص نیست هر یک از اعضا چقدر پول واریز کردند و مبالغ پرداختی با هم متفاوت است.

اگرچه در این سال‌ها پرداخت‌نشدن سهم آورده اعضا به طور کامل بهانهٔ پیش نرفتن کار بوده؛ اما سؤال اساسی این است که چند درصد از این خانواده‌ها سهمشان را به‌صورت کامل پرداختند و چند درصد پول را به‌صورت کامل نیاوردند؟
یکی از اعضای پروژه می‌گوید که مبالغ واریزی متفاوت بوده است. اطلاع‌رسانی یک‌دست نبود و هر کسی که به آنها مراجعه می‌کرد یک مبلغی را واریز می‌کرد.

دهک‌بندی کنند و طبق اولویت خانه‌ها را تحویل دهند

اعضای پروژه می‌گویند:«خواسته ما این است که معادل‌سازی شود و بر اساس دهک‌بندی واحدها را تحویل بدهند.» 

این پروژه که به نظر می‌رسد ۳ فاز است در فاز اول طبق اولویت‌بندی قرار است ۸۰ واحد را تحویل بدهند که البته هنوز هم زمان تحویل مشخص نیست.

نیاز به ورود دستگاه قضا در پروژه ۱۴ ساله

این پروژه در حالی بیش از ۱۴ سال روی هوا است که خیلی از افراد این پروژه شرایط زندگی مناسبی ندارند. 

شاید پس از ۱۴ سال وقت آن رسیده باشد که قوه قضاییه به این پروژه پر از چالش ورود کند و با گذاشتن یک کارشناس و بررسی میزان واریزی و تاریخ واریزی و محاسبه تورم،  اولویت‌بندی اتفاق بیفتد و پروژه دوباره شروع به کار کند.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=125487
16 نظرات
  1. Sara می گوید

    باسلام بنده عضو پروژه بیلوکاراه هستم. دلپسند خودش چهارسال مارا از پروژه زا تعاونی کردن و دوروغ گفتن عقب انداخت حالا در صحبت هاشون از حرف های نماینده ما استفاده میکنند؟. در ان زمان اگر ۶میلیون سهم اورده. زوده چ ا از بنده مبلغ ۱۸ میلیون گرفتن به هریک از اعضا یه مبلغ واریزی میگفتند همین خانم بلوچ به بنده گفتن سهم اورده بنده بصورت کامل و یکجا ۱۸ تومان است در سال ۹۳ دیگر توان مستاجری. دربدری نداریم ایا براتون قابل باور هست ک چهارنفر دریک اتاق ۲ در ۲ داریم زندگی میکنم ک حتی حمام ندارد. صدرصد اعضایی ک در طی این چندسال اخیر همراه بودیم خواستار اولویت بندی براساس دهک بندی و جدا سازی مستحق و غیر مستحق هستیم ما به عنوان. عضوی از پروژه هنوز لیست ۱۹۲ نفر را ندیده ایم. تفاهم نامه قدیم و اصلاحیه. جدید. درخواسات تحقیقات میدانی و ورود قوه قضائیه را درخصوص تقسیم بندی بدون دخالت بهزیستی و راهشهر سازی را داریم
    خواستار واریزی هرچه سریع تر مصوبات. باقی مانده واریزی بهزیستی ک کامل پرداخت نشده. واریز شهر سازی و استانداری
    با تشکر از کرمان نو

  2. فرزانه بدرابادی می گوید

    باسلام
    این دلپسندی که خودشو بدون هیچ مدرک ومستندی حامی معلولین معرفی کرده یه دروغگوی تمام عیاریه که بافریت اعضا پروژه مبنی بر تعاونی شدن پروژه چندین سال به دربه دری وبی خانمانی مااضافه کرد.
    ماخواهان مصاحبه با نماینده خودمان خانم قاسم زاده هستیم ایشان باوجودبیماریهای عدیده استارت مجدد پروژه را زد با پیگیریهایی که وظیفه ایشان نبود وظیفه مسئولین ذی ربط بود.

  3. مریم نظری می گوید

    سلام بعدازچهارده سال چشم انتطاری میگن اعضا مقصرن درصورتی که بنده بارهامراجعه داشتم ووام گرفته بودم بابت واریزی جناب مقدم مانع شدن
    الان یه دخترتنهاخودسرپرست توان پرداخت اجاره ندارم
    لطفا رسیدگی بفرمایید
    ممنون اززحمات سرکارخانم قاسم زاده

  4. عبدالحسینی می گوید

    سلام چرا دلپسند خودشون رو نماینده اعضا معرفی میکنند در صورتی که ما نماینده داریم و خانم قاسم زاده نماینده رسمی ما هستن وتمام اعضا ایشون رو تایید میکنند و ایشون به خوبی از حق تک تک اعضا دفاع کردند در صورتی که دلپسند نه تنها از حق کسی دفاع نکرده بلکه با مطرح کردن تعاونی کردن پروژه همه به خاک سیاه نشوندن و دوسال عمر و وقت همه اعضا رو به باد فنا دادن و طرح تعاونی خودشون مطرح کردند اما خوشبختانه با تلاش های خانم قاسم زاده طرح تعاونی حذف شد ما نماینده خودمون رو داریم و نیازی به دلپسند و امثال ایشون نداریم واز شون شاکی هستیم که چرا توی جلسه شش ابان به جای خانم قاسم زاده شرکت کردند وچرا همه تلاش ها و زحمات خانم قاسم زاده به نفع خودشون اعلام کردن و به جای ایشون مصاحبه کردند لطفا رسیدگی کنید که ایشون با کدوم مدرک این کارها رو میکنه در صورتی که مثل بقیه یک عضو هستند و هیچ مدرکی دال بر اینکه نماینده هستند ندارند اما خودشون رو نماینده معرفی میکنن

  5. عبدالحسینی می گوید

    سلام به جلسه شش ابان معترض هستم چرا دلپسند به جای نماینده ما خانم قاسم زاده شرکت کردند و چرا تمام زحمات ایشون رو به نام خودشون معرفی میکنن و طرح تعاونی خود دلپسند مطرح کردند با این طرح که اصلا به نفع اعضا نبود عمر پروژه دوسال به تاخیر انداختند لطفا رسیدگی کنید لیست ۱۹۲نفر مشخص شوند که چه اشخاصی هستند افراد مستحق از ثروتمند جدا شوند و فاز اول به مستحق ها داده شود

  6. مومنی می گوید

    سلام من نیز یکی از اعضا اين پروژه هستم دلپسند به چه حقی به جای نماینده ما خانم قاسم زاده مصاحبه کرده اين پروژه تا اين جا رسیده نتیجه تلاش های خانم قاسم زاده است تمام واریزیها نتیجه پیگیری های ایشان است بهزیستی اگر میخواست تا الان کاری کند می‌کرد مقصر اصلی خود بهزیستی است درضمن ما از طریق بهزیستی ثبت نام کردیم

  7. محسن نوزری می گوید

    درود..اعتراض به گفته های بهزیستی خانم بالنده و دلپسند به خبرگزاری کرمان نو راجع پروژه بیلوکاراه… اوا اینکه پروژه از سال ۸۹ اغاز بکار کرد.بهزیستی کم بودن اورده اعضا رو علت ب طول انجامیدن پروژه دونسته در صورتیکه هیچ اطلاع رسانی درمورد سهم اورده اعضا صورت نگرفته و ب هر کسی ی مبلغ متفاوتی رو گفتند واریز کنید..ثبت نام اولیه اعضا از طرف راه شهرسازی نبوده و از طرف بهزیستی بوده..و میبایست استعلام از اسناد بگیریم،فیش اب و برق بناممون نباشه و عضو بهزیستی باشیم..کمک بهزیستی از محل اجرایی شدن مصوبات بوده ک با پیگیریهای خانم قاسم زاده انجام شده وگرنه چرا تو این ۱۳سال بهزیستی کمکی نکرده؟ دلپسند دروغگو گفته بود که تعاونی ب ثبت رسیده و مدارکشم موجوده اما الن بشما ک تعاونی ب ثبت نرسید متاسفانه بهزیستی و حیله و نیگرنگ دلپسند عامل ب تعویق افتادن پروژه بیلوکاراه بوده و همبن النم دارن سنگ اندازی میکنند تو پروژه و من عضو تمام اظهارات بالنده و دلپسند رو کذب محض میدونم و از ایشان شاکی هستم….

  8. محسن نوزری می گوید

    درود اعتراض ب سخنان خانم بلوچ راجع عناوینی ک منتشر کردند راجع ب پروژه بیلوکاراه..بطور خلاصه میگم پروژه سال۸۹ استارت خورد..ثبت نام اعضا از طریق بهزیستی انجام شد.با استعلام از اداره ثبت،فیش اب برق بنامت نباشه و عضو بهزیستی باشی..عدم اطلاع رسانی خانم بلوچ و بالنده راجع واریزی اورده ها علت تاخیر در پروژه بوده نه اورده کم اعضا..پرداختی بهزیستی از سوی مصوبات هییت دولت بوده ک توسط پیگیریهای خانم قاسم زاده وارد پروژه شد..ب گفته دلپسند اون زمان طبق سند گفتند ک پروژه تعاونی و ثبت شد الن ب دروغ میگن که تعاونی ب ثبت نرسیده..بنده تمام اظهارات بهزیستی کرمان و خانم بالنده رو مذب محض میدونم و نسبت ب اظهارات دروغینشون شکایت دارم…

  9. شهین هادی نژاد می گوید

    سلام.در طول ۱۳ سال چرا مصوباتی اجرایی نشد؟تمام این مصوبات توسط خانم قاسم زاده در مدت ۴ سال انجام شده
    دلپسند گفته بودند که پیمانکار خلع شده مدرک ارائه دهند در ضمن گفته بودند که پروژه ثبت شده والان چیز دیگه گفتند.ثبت نام ما از طریق بهزیستی بوده است

  10. رضا حوژه می گوید

    سلام
    بنده خودم و دخترم هر دو معلول هستیم و عضو پروژه بیلوکارا هستیم واقعا از خانم قاسم زاده نماینده پروژه کمال تشکر را دارم که وقتی میذارن و اگه تا امروز این پروژه پیشرفت داشته نتیجه ی تلاش ایشون بوده
    ولی دلپسند متاسفانه ب همه قول داد ولی جز فریب و نیرنگ کاری نکرد
    لطفا برسی کنید دیگه پول کرایه خونه نداریم لطفا پیگیری کنید تحقیقات میدانی انجام شود
    باتشکر فراوان از مسئولین محترم

  11. فاطمه منصوری فر می گوید

    سلام من فاطمه ی منصوری فر هستم یکی از اعضای پروژه ی بیلوکارا که از طریق بهزیستی ثبت نام و عضو شدم
    تا اینجا اتفاقات زیادی در این پروژه افتاد و با وجود گرفتن پولهایه زیادی از ما که به زحمت جور کردیم و دادیم باز حق ما که بی خانه و بی بضاعت هستیم بسیار ضایع شد و اینکه ادمهایی مثله اقای دلپسند مدتی ما رو فریب دادند و زمان ما رو هدر دادند.
    ما از جایی به بعد خانم قاسم زاده که انسان مصلح و درستی هستند رو برای ادامه ی پروژه انتخاب کردیم که کاستیها و فریبهای اقای دلپسند و امثال ایشان که فقط باعث ضرر و تلف کردن وقت ما شدند رو جبران کنند.
    و باید گفت که تا اینجا هم زحمت خانم قاسم زاده باعث شده که مبالغی و امتیازاتی رو برای ما بگیرند و برای همین من فقط خانم قاسم زاده را برای دفاع از حق خود و خانه دارشدنم قبول دارم و از زحماتی که برای ما تا این لحظه کشیدند تشکر میکنم و در خواست دارم از مسئولین مربوطه یاری و همتی کنندکه ما بتوانیم از بی خانه و بی سرپناه بودن در بیاییم.
    باتشکر

  12. سمانه مرادی می گوید

    سلام بنده عضو پروژه بیلکارا هستم به اطلاعات شما اعتراض دارم چون ما فقط یک نماینده قانونی داریم اون هم سر کار خانم قاسم زاده هستن و اگر تلاش های ایشون نبود پروژه هنوز راکت مانده بود و با پیگیری‌های خانم قاسم زاده پروزه پیش رفته فیزیکی داشته این پروژه چند سال راکت بود به‌دلایل مختلف یکی ازاین دلایل بحث تعاونی شدن پروژه بود که آقای دلپسند گفته بودن پروژه تعاونی شد و اعضای که ناآگاه بود حرف ایشون رو قبول کردن ۴ سال پروژه مثل قبل متوقف شد در زمانی که میشد با هزینه کمتر پروژه شوروی به کار کند و ما هیچ شخصی به جوز خانم قاسم زاده به عنوان نماینده خود قبول نداریم

  13. ایوب سیدی می گوید

    باسلام بنده ایوب سیدی عضوپروژه بیلوکارا نماینده قانونی ماخانم قاسم زاده هستنی نه شورش دلپسند خبرگذاری کرمان نو برچه اساس ازایشون گزارش تهیه کردندایشون که نماینده مانیستندولی خودشون نماینده جامعه معلولین معرفی کرده ماخواهان مصاحبه ازنماینده مون خانم قاسم زاده هستیم ماایشون راقبول دعریم نه شورش دلپسند.

  14. سمانه مرادی می گوید

    سلام بنده عضو پروژه بیلو کارا هستم بنده به اطلاعات شما اعتراض دارم اگر پروژه به این مرحله رسیده است بابت پیگیری‌های و تلاش‌های بی وقفه سر کار خانم قاسم زاده نما یند محترم هسته و ایشون تلاش و پیگیری نکرده بودن هنوز پروژه مثل ۱۳ سال گذشته راکت مانده بود و دلایل مختلف برای توقف پروژه بود و یکی تعاونی کردن این پروژه بود که آقای دلپسند مطرح کردن و سر اعضای نا آگاه کلاه گذشته شد و ۴ سال پروژه متوقف در صورتی که می شد پروژه شورو به کار کند چون در سال گذشته مسالح ارزان‌تر بود و ما جوز حرف خانم قاسم زاده رو قبول ندارم و

  15. . می گوید

    من عضو پروژه بیلوکاران هستم ارگان های ذی ربط ۱۵ سال با بی کفایتی و بی مسئولیتی خود مدد جویان بهزیستی را دور زدند ودر اخر آنها مقصر شدند حامی مددجویان دوسال سالن اجتماعات خود رادر اختیار شورش دلپسند گذاشت تا طرح ۳ جان به را به تعاونی تبدیل کند ام با هوشیاری خانم زهرا قاسم زاده این ممکن نشد وبا آوردن مصوبات در زمان ریاست شهید رئیسی پروژه را احیا کرد واکنون هم با پشتکار و تلاشهای ایشان ابلاغیه و تعاونی کنسل و درصدد رساندن نیازمندان واقعی به خانه هایشان میباشدتمام مصاحبه های خانم بالنده و شورش دلپسند کاملا کذب میباشد

  16. hamidmir8340@gmail.com می گوید

    سلام .آقای دلپسند نمایندگی اعضا ندارد .مدارک دال بر خلع ید پیمانکار را منتشر کند .ثبت نام همه اعضا از طریق بهزیستی صورت گرفته مبنب بر استشهاد محلی یا استعلام جهت نداشتن فیش آب و برق به اسم خود شخص .با توقف بودن پروژه در سال 92هنوز هم به مدت چند سال ثبت نام انجام میدادند بدون مطلع کردن فرد .مصوبات را به طور کامل اجرا نکردند مصوباتی که خانم قاسم زاده وارد پروژه کردند .نماینده قانونی اعضا خانم قاسم زاده هستن .تمام اسناد موجود است که دلپسند گفته بودن تعاونی به ثبت رسیده در سال های گذشته اما اینجا گفتن به ثبت نرسیده .اعضا دلپسند را قبول ندارند .

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.