آغاز طرح ملی امداد و نجات زمستانه هلال احمر در کرمان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از آغاز طرح ملی ۱۲۰ روزه امداد و نجات زمستانه با حضور ۵۰۰ نجاتگر در پایگاه های امدادونجات جمعیت هلال احمر استان خبر داد.

به گزارش کرمان نو به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ رضا فلاح در آیین افتتاحیه امدادونجات زمستانه بیان کرد: این طرح ملی ۱۲۰ روزه امدادونجات زمستانه با حضور ۵۰۰ نجاتگر در ۲۵ پایگاه امدادونجات دائم و موقت برای ارائه خدمات امدادی در آماده باش کامل هستند.

وی گفت: با توجه به اینکه جمعیت هلال احمر متولی ارائه خدمات امدادونجات در شرایط اضطراری است در همین راستا هلال احمر طبق برنامه ریزی و سازماندهی تمامی منابع و امکانات خود را از جمله سرمایه های انسانی داوطلب، متخصص و آموزش دیده در زمان بروز حوادث و سوانح به محل حادثه اعزام می شوند.

فلاح، پاسخگویی سریع، موثر و کارآمد به حوادث و سوانح احتمالی در فصل زمستان را از خدمات بسیار مهم جمعیت هلال احمر عنوان کرد و افزود: هماهنگی و همکاری با تمامی سازمان ها و دستگاه های همکار درون و برون سازمانی و ارتقای توان عملیاتی جمعیت هلال احمر در پاسخگویی به سوانح طبیعی و انسان ساخت از جمله اهداف اجرای طرح امدادونجات زمستانه است.

وی با اشاره به اینکه امدادهوایی در طول این ایام به صورت آماده باش هستند، خاطرنشان کرد: در این طرح آمبولانس، خودروی نجات، تجیهزات و نیروهای عملیاتی در جاده های پرتردد و مبادی ورودی شهرها به منظور اجرای سریع عملیات های نجات و امدادرسانی در حوادث جاده ای و سایر حوادث احتمالی در محدوه عملیاتی پایگاه ها مستقر می شوند.

فلاح تصریح کرد: در این طرح امدادگران خدماتی مانند نجات و رهاسازی، اسکان اضطراری و تغذیه اضطراری را به در راه ماندگان و آسیب دیدگان احتمالی تصادفات جاده‌ای در شرایط زمستانی و بسته شدن راه ها ارائه خواهند داد.

وی اظهارکرد: نیروهای هلال احمر با همکاری و مشارکت مدیریت بحران استانداری و سازمان های خدمات رسان از جمله پلیس راهور، اورژانس و سازمان راهداری در جاده های ارتباطی اصلی در پایگاه‌های جاده ای مستقر شده و حوادث جاده ای اصلی، فرعی، کوهستان و روستایی را تحت پوشش قرار می دهند. فراگیری امدادو کمک های اولیه امری ضروری و مهم است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان بیان کرد: امروزه دیگر فراگیری کمک‌های اولیه به واسطه رابطه نزدیکی که با جان انسان‌ها دارد، یک امر مهم و ضروری و به ‌عنوان یک مهارت زندگی برای اعضای جامعه به حساب می‌آید. مهارتی که احساس مسئولیت را دوچندان و ارزش انسانی را در جامعه نمایان‌تر می‌سازد.

فلاح افزود:چگونگی نهادینه‌کردن این مهارت خاص و حیاتی، به‌عنوان یک فرهنگ عمومی در میان جامعه و همچنین واکسینه‌کردن جامعه در مقابل حوادث، به‌ویژه حوادث انسان‌ساز، از طریق آموزش همگانی کمک‌های اولیه انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه حوادث جاده‌ای و ترافیکی، هر ساله هزاران نفر را به کام مرگ می کشاند، خاطرنشان کرد: در بروز هر حادثه‌ای، مردم عادی جامعه (شاهدان اولیه)، جزو نخستین نفراتی هستند که در صحنه حادثه حضور پیدا می‌کنند و در آن لحظه، در صورت داشتن مهارت‌های لازم و کافی کمک‌های اولیه، می‌توانند آسیب‌دیدگان را از خطر مرگ نجات دهند یا مانع بروز آسیب‌های جدی‌تر و غیرقابل بازگشت شوند.

وی با اشاره به حادثه تصادف در شهرستان رفسنجان تصریح کرد: کارمند بانکی که توسط جمعیت هلال احمر دوره های آموزش های همگانی را دیده بود توانست جان یک هموطن را نجات دهد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان عنوان کرد: نقش آموزش کمک‌های اولیه به اقشار مختلف جامعه به‌عنوان یک مأموریت کاهش تلفات، به‌طور ملموس معلوم است.

وی افزود: هنگام مواجه با حوادث و سوانح مراتب را با شماره تلفن ۱۱۲ به مرکز کنترل اطلاعات و هماهنگی عملیات استان که به صورت ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان است، اطلاع دهند تا نسبت به اعزام نزدیکترین پایگاه امداد جاده ای به محل حادثه اقدام شود.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=80327
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.