رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان کرمان:


درخواست گذرنامه زیارتی اربعین از طریق «سخا» و «پلیس من» امکان‌پذیر است

0

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان کرمان با تأکید بر استفاده از خدمات غیرحضوری برای دریافت گذرنامه زیارتی اربعین گفت: متقاضیان می‌توانند درخواست خود را از طریق درگاه اینترنتی پلیس، سامانه «سخا» و نرم‌افزار «پلیس من» ثبت کنند.

به گزارش «کرمان‌نو»، رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان کرمان با اشاره به روند صدور گذرنامه زیارتی اربعین اعلام کرد: متقاضیان می‌توانند درخواست خود را از طریق درگاه اینترنتی پلیس، سامانه «سخا» و نرم‌افزار «پلیس من» ثبت کنند و در روش حضوری نیز مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ و اداره پلیس مهاجرت و گذرنامه امکان‌پذیر است.

سرهنگ شمس‌الدینی با تأکید بر لزوم بررسی اعتبار گذرنامه پیش از سفر بیان کرد: گذرنامه باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد و در غیر این صورت، افراد باید هرچه سریع‌تر برای تعویض آن اقدام کنند.وی همچنین توصیه کرد زائران پیش از عزیمت، وضعیت ممنوع‌الخروجی خود را از طریق پلیس مهاجرت استعلام کنند تا در مرز با مشکل مواجه نشوند.

شرایط اتباع خارجی و مشمولان برای سفر اربعین

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان کرمان در ادامه اظهار کرد: با همکاری دولت عراق، سندی با عنوان «گذرنامه خادم» برای اتباع خارجی مقیم صادر می‌شود و متقاضیان باید برای دریافت آن به دفاتر کفالت اتباع خارجی مراجعه کنند، زیرا این سند در مرزها صادر نمی‌شود.

دیگر چه خبر؟

وی افزود: مشمولان نیز باید کارت پایان خدمت یا معافیت داشته باشند و دانشجویان برای خروج موقت از کشور نیازمند گواهی اشتغال به تحصیل و هماهنگی با سازمان وظیفه عمومی هستند.

هشدار پلیس درباره نگهداری از گذرنامه

سرهنگ شمس‌الدینی نسبت به واگذاری گذرنامه به دیگران هشدار داد و گفت: زائران باید شخصاً از سند مسافرتی خود مراقبت کنند تا از هرگونه سوءاستفاده یا مفقودی جلوگیری شود.

با نزدیک شدن به ایام اربعین، هر ساله بخشی از مراجعات به پلیس مهاجرت و گذرنامه مربوط به صدور یا تمدید گذرنامه زائران است. در سال‌های اخیر، توسعه خدمات غیرحضوری از طریق سامانه‌های آنلاین، با هدف کاهش مراجعات حضوری و تسهیل روند دریافت مدارک سفر در دستور کار پلیس قرار گرفته است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.