سرقت باتری دکل مخابراتی در محور راور–کرمان، امدادرسانی را با تأخیر مواجه کرد


قطعی آنتن، تأخیر در تماس با اورژانس و مرگ کودک ۶ ساله

0

واژگونی یک دستگاه خودروی پژو در ۴۰ کیلومتری محور راور–کرمان، حوالی روستای دارستان، به جان‌باختن یک کودک ۶ ساله و مصدومیت چهار عضو یک خانواده انجامید. قطع آنتن‌دهی تلفن همراه به دلیل سرقت باتری دکل مخابراتی، روند اطلاع‌رسانی به اورژانس را با تأخیر مواجه کرد.

به گزارش کرمان نو، روز گذشته بر اثر انحراف از مسیر و واژگونی یک دستگاه خودروی پژو در ۴۰ کیلومتری محور راور–کرمان و در حوالی روستای دارستان، یک نفر جان خود را از دست داد و چهار نفر مصدوم شدند.

در این حادثه، یک کودک ۶ ساله پسر به دلیل شدت جراحات وارده جان باخت. همچنین یک مرد ۴۲ ساله، یک زن ۳۵ ساله و دو پسر ۱۸ و ۱۳ ساله دچار مصدومیت شدند که برای ادامه روند درمان به بیمارستان راور منتقل شدند.

بر اساس این گزارش، سرنشینان خودرو همگی اعضای یک خانواده و اهل رودبار جنوب در استان کرمان هستند.

دیگر چه خبر؟

از نکات قابل توجه این حادثه، تأخیر در اطلاع‌رسانی حاضران در صحنه به اورژانس بوده است. این تأخیر به دلیل نبود آنتن‌دهی تلفن همراه در منطقه رخ داده و پیگیری‌ها نشان می‌دهد علت قطع آنتن، سرقت باتری دکل تلفن همراه روستای دارستان بوده است.

همچنین گزارش شده است روستای فیض‌آباد شهرستان راور نیز با سرقت باتری دکل‌های مخابراتی مواجه شده و این موضوع نزدیک به ۱۰ روز است که موجب اختلال در زندگی اهالی شده است.

تاج‌الدینی مدیرکل ارتباطات استان کرمان در این خصوص به کرمان‌نو گفت: مدتی‌ست دزدی از دکل‌های مخابراتی در این منطقه زیاد شده و چند روز است دزدی از یک دکل ارتباطی در منطقه دارستان باعث شده حدود ۴ کیلومتر از جاده دارستان به راور آنتن‌دهی همراه اول نداشته باشد.
تاج‌الدینی افزود: همراه اول مسئول جایگزینی و راه اندازی دکل است اما گفته‌اند موارد دزدیده شده را در انبار خود ندارند و فعلا درگیر تامين قطعات هستند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.