با حضور استاندار کرمان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی؛


پالایشگاه گیاهان دارویی هورخش دارو در بردسیر به بهره‌برداری رسید

0

پالایشگاه گیاهان دارویی هورخش دارو با سرمایه‌گذاری حدود ۳۶۰ میلیارد تومان، شنبه ۹ آبان‌ماه با حضور محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، در شهرستان بردسیر به بهره‌برداری رسید.

به گزارش کرمان‌نو، این مجموعه با هدف فرآوری گیاهان دارویی، استحصال عصاره و اسانس‌های گیاهی و تولید مواد اولیه دارویی راه‌اندازی شده و قرار است در مراحل توسعه، به تولید دارو و فرآورده‌های دارویی نیز وارد شود.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده در معرفی این مجموعه، استحصال دارو از گیاهان دارویی و مواد مخدر با مجوز قانونی، تولید عصاره و اسانس گیاهی، مواد مؤثره دارویی، دارو و فرآورده‌های دارویی، گلاب و عرقیات، نوشیدنی و شربت آماده، بسته‌بندی گیاهان دارویی، دمنوش و محصولات مرتبط با صنایع عطر و ادکلن از جمله حوزه‌های فعالیت این پالایشگاه است.

شریفی، مدیرعامل شرکت هورخش دارو، در این مراسم با اشاره به سرمایه‌گذاری حدود ۳۶۰ میلیاردتومانی در این مجموعه اعلام کرد: پس از خرید کارخانه در مهرماه سال گذشته، تجهیزات و خطوط تولید بازسازی و نوسازی شده و فعالیت مجموعه در زمینه فرآوری و تولید مواد اولیه گیاهی آغاز شده است.

به گفته مدیرعامل این شرکت، برنامه‌ریزی برای تکمیل زنجیره تولید و ورود به مرحله تولید داروهای نهایی از جمله قرص و شربت در دستور کار قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود طی ۱۶ تا ۱۸ ماه آینده این هدف محقق شود.

در این مراسم محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، علیار اسکندری‌نسب، فرماندار بردسیر، شریفی، مدیرعامل شرکت هورخش دارو و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، مسئولان استانی و شهرستانی و فعالان اقتصادی حضور داشتند.

استاندار کرمان در این آیین با تأکید بر ظرفیت‌های اقلیمی استان در حوزه گیاهان دارویی، توسعه صنایع فرآوری این محصولات را زمینه‌ای برای ایجاد اشتغال، افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی و بهبود معیشت کشاورزان دانست و بر حمایت مدیریت استان از سرمایه‌گذاری در این بخش تأکید کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.