انتقاد رئیس گروه توسعه گردشگری سیستان و بلوچستان از آفرودهای کرمانی در لوت


تاخت‌وتاز آفرود بر زیست کویر جهانی لوت

رئیس گروه توسعه گردشگری و بازاریابی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان با اشاره به فعالیت آفرودها در کویر لوت استان کرمان، تأکید کرد: آفرودها علی‌رغم جایگاهی که در بیابان لوت پیدا کرده‌اند بیشترین صدمات را به لوت وارد کرده‌اند، آفرودهایی که از استان‌های دیگر وارد شده، سود آنها بیش از آن چیزی است که جامعه محلی بتواند از این ظرفیت و پتانسیل نفع ببرد.

به گزارش کرمان‌نو، وحیده رخشانی در گفت‌وگو با ایسنا – افزود: کمترین آسیب به بیابان لوت از استان سیستان و بلوچستان وارد شده به‌این‌علت که از گردشگری آن استفاده نکرده‌ایم، باید صنعت اشتغال و گردشگری در بیابان لوت رونق گیرد و از سوی دیگر آموزش‌ها ارتقا یابد تا کمترین آسیب به بیابان لوت وارد شود.

رئیس گروه توسعه گردشگری و بازاریابی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خاطرنشان کرد: معاونت گردشگری میراث‌فرهنگی در راستای رونق گردشگری بیابان لوت برای برگزاری دوره‌های آموزشی و هم‌اندیشی یا برگزاری تورهای آشناسازی اعلام آمادگی می‌کند، همچنین پس از اینکه مطالعات گردشگری بیابان لوت انجام و پهنای گردشگری مشخص شود زمین‌هایی واگذار و تسهیلاتی برای پروژه‌های سرمایه‌گذاری اعطا می‌شود تا شاهد رونق صنعت گردشگری در بیابان لوت باشیم.

وی در ادامه اظهار کرد: این بیابان به‌عنوان اثر طبیعی ثبت جهانی شده است و اعتقاد داریم ظرفیت‌های بسیار خوبی در کویر لوت وجود دارد که می‌تواند موجب رونق گردشگری بیابانی و بیابان‌گردی شود.

رخشانی افزود: بیابان لوت یکی از اثرهای طبیعی کشورمان است که دارای شاخصه‌های خوبی بوده و سیستان و بلوچستان به‌عنوان یکی از مصادیق گردشگری بیابانی کشور و دنیا می‌تواند معرفی شود و ظرفیت‌های این صنعت را در استان توسعه دهد.

وی با بیان اینکه روستای چاه حسین علی یکی از قابلیت‌های مناطق اطراف بیابان لوت به شمار می‌رود و دارای جاده دسترسی مطلوب است، افزود: اداره کل میراث‌فرهنگی در این منطقه اقدام به احداث مجتمع‌هایی کرده است که در حال حاضر دو الی سه اقامتگاه آن فعال بوده، این منطقه دارای مردمان گردشگرپذیر و راهنمایان و بلدهای بسیار قوی محلی است که به‌جرئت می‌توان گفت پذیرای تورهای ورودی با ارائه بهترین خدمات خواهند بود.

این مسئول ادامه داد: اگر جامعه گردشگری فعال در این حوزه با همکاری انجمن دفاتر خدمات مسافرتی استان اقدام به برگزاری تور آشناسازی کنند، میراث‌فرهنگی هم در این عرصه یاری‌رسان خواهد بود تا گردشگری در بیابان لوت فعال شود و رونق گیرد.

وی از روستای آبخوران در نزدیکی لوت که دارای فضا و نخلستان‌های بسیار خوبی و همچنین بلدهای محلی است به‌عنوان یک ظرفیت یادکرد و گفت: جوامع محلی باید از ظرفیت گردشگری در بیابان لوت و جاذبه‌های آن بهره‌مند شوند.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=106716
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.