نبود اعتبار دلیل کندی جمع آوری فاضلاب شهر کرمان

طاهری در پاسخ به سوالی در مورد کندی سرعت جمع آوری فاضلاب این مسئله را قبول دارد و دلیلش را نبود منابع مالی بیان می کند و می گوید که پروزه فاضلاب شهر کرمان  طبق برآورد سال ۹۴ نیازمند بودجه ۶۰۰میلیارد تومانی بوده است که فقط مبلغ یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان در عمل به این پروژه بودجه اختصاص یافته است.
وی اضافه می کند که پروژه های فاضلاب کرمان در ۱۰ ماه گذشته نقدینگی از طریق دولت نداشته است اما با وجود همه این مشکلات سال گذشته ۲۵ کیلومتر در شهر فاضلاب کار شده است.
طاهری می گوید که در سالهای گذشته از نظر عموم جمع آوری فاضلاب مسجد جامع و قدمگاه موضوعی قابل دسترس به نظر نمی‌رسید اما اکنون نزدیک دو سال است که فاضلاب مسجد جامع و قدمگاه و بازار مظفری جمع آوری و وارد شبکه اصلی شده است.

وی می گوید  فاضلاب بین ۲۷ تا ۲۸ درصد شهر کرمان جمع می شود.
مدیر عامل آبفا می گوید که با توجه به شرایط فعلی دو گزینه چانه زنی برای افزایش اعتبارات از بودجه عمومی دولت و رفتن به سمت جذب سرمایه گذار بخش خصوصی  را پیش رو داریم.اما متاسفانه با توجه به اینکه سرمایه گذاری در بخش فاضلاب در مقایسه با سایر بخشها برگشت سرمایه دراز مدت دارد موفق به جذب سرمایه گذار نشدیم.
به گفته طاهری سرمایه گذاران زیر بار ریسک سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیاردی و برگشت سرمایه ۲۰ ساله نمی روند. وی می افزاید که در حال حاضر فاضلاب سیرجان، کرمان، زرند و رفسنجان در دستور کار است اما سرمایه گذار نیست  امیدواریم در سیرجان با گل گهر به توافق برسیم.

وی در ادامه گزارشی  از وضعیت پروژه های سازمانش داد و می گوید حضورآقای  رزم حسینی همه مدیران را به تکاپو واداشته است. سازمان آبفا در استان نزدیک به پنجاه پروژه یعنی درهر شهرستانی بیش از دو پٰروژه در حال اجرا دارد به طوریکه ۳۶ هزار متر مکعب مخزن ذخیره در ۹شهر در حال ساخت است که عمده اینها تا پایان سال و تا ۶ماهه اول سال ۹۶ به بهره برداری می رسد.
مدیر عامل شرکت آبفای کرمان می گوید که در این سه سال ۵۵ حلقه چاه در سطح استان برای آبرسانی به شهرها حفر گردیده است  که ۴۹ حلقه آن تجهیز شده و انتقال آب اجرا و وارد مدار بهره برداری  شده است از جمله شهر کرمان که تابستان امسال به مراتب بهتر از تابستان سال ۹۲ و تابستانهای گذشته بود.
طاهری می گوید که ۶۳۰ کیلومتر از شبکه های فرسوده استان را در این سه سال بازسازی و ۴۰۰ کیلومتر شبکه جدید برای مشترکین تازه و شهروندان جدیدی که در حاشیه شهر یا شهرکهای سکونت دارند احداث گردیده است.
وی می گوید که  در بخش آب یک رسالت جاری داریم که مدام تاسیسات پای کار باشند و آب در لوله ها جریان داشته باشد.
به گفته طاهری  در بخش آب شرب شهری ۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی انجام شده است  و از محدود سرمایه گذارهایی است که نتیجه اش برای مردم ملموس بوده به نحوی که الان دوسال  است که تصفیه خانه بردسیر آب مورد نیاز مردم را تامین میکند .
طاهری در پایان گفت که  در بخش فاضلاب در چهارشهر  کرمان، ماهان، سیرجان و کهنوج در این سه سال مجموعا ۱۱۹ کیلومتر شبکه فاضلاب اجرا شده است و سیزده و هزارو دویست واحد مسکونی و تجاری نصب سیفون شده و فاضلاب به شبکه شهر وصل شده و مردم دارند بهره برداری می کنند .

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=2997
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.